Sidste års sølvvindere OB og de forsvarende pokalvindere FC Nordsjælland sparker lørdag den nye Superliga sæson i gang når de tørner sammen i Odense. OB er favoritter men FC Nordsjælland har haft krammet på fynboerne i deres seneste opgør. Hvem vinder premierekampen?

Placer et spil på 50 DKK eller mere på et hvilket som helst marked på kampen mellem OB og FC Nordsjælland (min odds 1,70), og hvis du skulle tabe dit spil så matcher vi din indsats 100% op til 100DKK, som du kan bruge på en hvilket som helst af søndagens Superliga kampe!

Her er hvordan du kvalificerer dig

Indtast kampagnekoden SUPERLIGA med stort under ’Min Konto > Mine Freebets’

Placer et spil på 50 DKK eller mere på et hvilket som helst marked på kampen mellem OB og FC Nordsjælland(minimum odds 1.70).

Taber du dit spil matcher din indsats 100% op til 100 DKK med et bonus spil til søndagens Superliga kampe!

For eksempel, indtast kampagnekoden SUPERLIGA før du placerer dit kvalificerende spil på 100 DKK på en OB handicap sejr, og taber du dit væddemål vil du øjeblikkeligt få et 100 DKK bonus spil krediteret din konto, som kan bruges på en hvilken som helst af søndagens Superliga kampe!

Hvis du ikke kan se dit bonus spil, skal du være sikker på at du har fulgt alle disse trin:

-At DU IKKE har åbne omsætningskrav fra en tidligere kampagne

-Har skrevet kampagnekoden SUPERLIGA INDEN du placerede dit gyldige væddemål

-At du har SKREVET kampagnekoden (med STORE bogstaver) – Copy /paste virker ikke!

-Placeret et spil på 50 DKK eller mere på et hvilket som helst marked på kampen mellem OB og FC Nordsjælland(minimum odds 1.70) som spilles den 16-07-2011

-Du har tabt dit kvalificerende væddemål.

Hvis du har fulgt disse trin, skulle du have dit bonus spil klar til at bruge!