Vi ser tilbage på Superligaens 3. runde (FCK og FCN er i bunden, og Jylland hersker...) og ekspertpanelets resultater - samt frem mod 4. runde...

FCM 2-1 SønderjyskE

De midtjyske ulve tog førstepladsen med deres trejde sejr i træk. Her skulle FCM fansene dog opleve, at SønderjyskE´s Nicolaj Madsen bragte gæsterne foran 1-0 efter 55 miutter. Og først i de sidste 10 minutter af kampen fik først Sly Igboun og derefter Morten Duncan vendt kampen til en 2-1 sejr.

AGF 2-1 FCN

Osama Akharraz og Casper Sloth slog igen til for AGF, da vicemestrene fra FC Nordsjælland blev besejret med 2-1 i lørdagskampen på NRGi Park. I kampens overtid fik veteranen Nikolai Stokholm lov til at pynte på resultatet med scoringen fra straffesparkspletten.

OB 4-2 Viborg

Med flot show fra Kadrii, Emil Larsen og Rasmus Falk kom Troels Bech tilbage på sejrskurs mod oprykkerne fra Viborg. Bashkim Kadrii bragte OB foran 2-0 inden han måtte udgå med en skade, og Viborg fik kæmpet sig på 2-1 inden halvleg.

Men Emil Larsen leverer rundens mål et kvarter inde i anden halvleg, mens Rasmus Falk slog sejren fast med 4-1 scoringen. Vi fik dog også lige første sæsonmål fra Viborgs Thomas Dalgaard, men nærmere på point kom Viborg ikke.

FCK 1-3 Randers

Der er store bekymringer i FCK lejren efter endnu en skuffende indsats, mens Randers fik fået noget nær det optimale ud af deres få scoringschancer i Parken. Delaney fik ellers bragt FCK foran efter et stort spilovertag, men Ronnie Schwartz fik reduceret på en lynhurtig kontra til pausestillingen 1-1. Med et kvarter igen kunne Jonas Borring bringe Randers foran 2-1, mens Nicolai Brock-Madsen kort efter fuldendte triumfen med scoringen til 3-1.

Brøndby 0-2 Esbjerg

Det nye Brøndby er forfulgt af de gamle problemer, og Esbjerg fik udstillet nogle af de svagheder, der er hos Thomas Franks mandskab. Den komplet ukendte Jesper Rasmussen kom på banen i anden halvleg og med to scoringer sendte han alle tre point til Esbjerg.

FCV 2-1 AaB

Efter to sejre i træk kom AaB ned på jorden mod solidt FCV-mandskab. Efter to flotte hovedstødsmål fik Ove Pedersens tropper vist, at de måske ikke er kommet til Superligaen for at underholde, men de kæmper i samlet flok for at slutte over nedrykningsstregen.

AaB fik først hul på den kompakte FCV-defensiv i overtiden, hvor der endda skulle et selvmål til at bringe nordjyderne på måltavlen.

Med de sejren er FCV nu suverænt bedste sjællandske hold i Superligaen, mens FCM, Esbjerg, AaB og AGF indtager de øverste pladser!

Ekspert-panelets resultater:

OB - Viborg 1: odds 2,00 (vundet)

FCK -Randers "Under 3 Mål": odds1,57 (tabt)

Brøndby IF-Esbjerg fB X2: odds 1,59 (vundet)

FCV-AaB "Under 3 mål": odds 1,40 (voided)

Samlet: 0,59 units

Sæson: -3,52 units

Superliga - 4. spillerunde

1 X 2
Viborg-Brøndby IF

odds 3,00

odds 3,50

Tonybet

odds 2,55

Esbjerg fB-AGF

odds 2,15

odds 3,35

odds 3,60

Randers FC-FC Midtjylland

odds 2,60

odds 3,50

odds 2,87

AaB-OB

odds 2,20

odds 3,65

odds 3,80

FC Nordsjælland-FC København

odds 3,35

odds 3,45

odds 2,29

SønderjyskE-FC Vestsjælland

odds 1,90

odds 3,70

Danske Spil

odds 4,60