Tipredaktør og Superliga-ekspert Jesper Helmin ser her frem mod den kommende Superliga-runde. Den byder både på nedrykningsgyser og direkte duel om sølvmedaljerne. 

Sidste nedrykker fra Superligaen skal findes på mandag, mens der søndag er drama om sølvet, når jagtende AGF gæster pressede FC København.

 I ni år i træk var FC København i top-2 i Superligaen, men i sæsonen 2017/2018 skubbede FC Midtjylland, Brøndby og FC Nordsjælland ”Løverne ud”. I sidste sæson var FCK så tilbage på mesterskabstronen, men allerede i denne sæson kan de igen skubbes ud af top-2.

 Godt nok er FCK stadig nummer to med tre spillerunder igen, men marginen ned til AGF er nu på blot to point, og netop AGF kommer på søndag på besøg i Parken. Et drama uden lige, også fordi tredjepladsen i Superligaen ikke er sikret europæisk fodbold - de skal først ud i en playoff-kamp mod rækkens nummer syv.

Længere nede er der også drama, når Lyngby og Hobro skal ud i anden dans om at undgå nedrykning. Hobro fik en god start i første kamp, men endte med at tabe hjemmekampen med 1-2, så der er gode kort på Lyngbys hånd før hjemmebaneopgøret mandag aften.

FC Midtjylland - FC Nordsjælland

FC Midtjyllands mesterskab er sikret, og senest mod AGF så man et noget anderledes FCM-hold. De tabte med 0-3, og defensiven var rystende usikker uden de vante garder Erik Sviatchenko og Alexandere Scholz. Spørgsmålet er nu, hvad Brian Priske vil bruge de sidste tre kampe i sæsonen til.

Én af de ting, man gerne vil, er at hjælpe Ronnie Schwartz til en topscorertitel, men ”Plaffeministeren” har ikke fået megen tillid siden sin ankomst. Han har to mål op til Kamel Wilczek, så det er langtfra urealistisk at tage titlen, men spørgsmålet er også, om FCM hellere vil give Sory Kaba endnu mere spilletid, så han kommer helt i gear.

FCN har igen vist, at de har det svært når det kommer til mesterskabsspillet. Holdet er dumpet ned på sidstepladsen i mesterskabsspillet og står med blot en enkelt sejr i syv kampe. Senest spillede man 0-0 i et chanceorgie mod AaB, men generelt har målene manglet, og man står nu uden scoringer i fire kampe i træk.

Under normale omstændigheder ville et spil på FCM til at vinde til nul være solidt her, men tvivlen om ”Ulvenes” opstilling samt FCN’s svingende form gør, at jeg står over spil i denne kamp. 

Over/Under odds, FC Midtjylland - FC Nordsjælland, Fre. 17. jul. 2020 kl. 19:00 Linje: 2.5

OB - Randers FC

OB og Randers skal afgøre, hvem der skal op mod Horsens i kampen om syvendepladsen. Fynboerne fik en god start på kampen i Randers og kom foran 1-0, men generelt var man ikke i kontrol, og Randers fik da også vendt opgøret til en 2-1-sejr.

I denne kamp kan OB vente stor opbakning, da man er tæt på at have solgt de 4.000 billetter, der udbydes til opgøret. Fynboerne har spillet bedre på det seneste og har kvaliteterne til at knække Randers, men de er stadig alt for svingende i præstationerne.

Randers er heller ikke det mest stabile hold, og generelt har de haft det svært i foråret, men de har dog nu vundet tre kampe på stribe, og de har scoret otte gange i de kampe. Så Randers vil nok gå efter at få scoret udebanemålet, som kan give dem fine kort for avancement. OB skal omvendt presse på og score, og selvom 1-0 er nok for dem, tvivler jeg på, at vi kommer til at se en målfattig kamp. Danske Spil* og bet365* er i 1,95 for over 2,5 mål, hvilket er et spil, der indeholder værdi i min bog.

OB - Randers FC: Over 2,5 mål hos bet365* og Danske Spil*

Det er alt eller intet for begge hold, og OB er pressede til at score i kampen. Fynboerne er da også inde i en god målstime med samlet otte scoringer i de seneste tre kampe. Randers vil med al sandsynlighed forsøge at få det udebanemål, som kan tage dem et stort skridt tættere på semifinalen. 

Spil på OB - Randers hos bet365 

Brøndby - AaB

Brøndby ligner holdet, der skal tage fjerdepladsen i Superligaen, og især defensivt har de på det seneste vist, at de er langt bedre end tidligere. Tre gange i de seneste fire kampe har man holdt nullet, og totalt står man i mesterskabsspillet med fem clean sheets i syv kampe.

Det eneste hold, der har scoret to gange mod Brøndby i mesterskabsspillet, er AaB. De vandt for et par uger siden fuldt fortjent 2-0 i Aalborg i en kamp, hvor nogle af de fejl, vi ellers har set udryddet hos Brøndby, kom tilbage.

Nordjyderne har vist format efter deres tabte pokalfinale, da de har rejst sig med syv point i tre kampe, og i alle de tre kampe har de holdt nullet. Så to gode defensiver, mens offensiverne er svækkede, ikke mindst hos AaB, der uden Lucas Andersen ikke er det samme.

 Under 2,5 mål til odds 2,00 hos Unibet* og bet365* fortjener et skud.

OBS: Siden Jesper Helmin skrev dette, er oddset faldet til 2,00. Der er dog muligvis et andet spilforslag på trapperne. 

Over/Under odds, Brøndby IF - AaB, Søn. 19. jul. 2020 kl. 18:00 Linje: 2.5

FC København - AGF

11 års forbandelse blev brudt, da AGF slog FC København den 5. juli. Den sejr var med til at minimere FCK’s forspring på andenpladsen, og siden har FCK så kun hentet ét point i to kampe, mens AGF har hentet tre, så der er kun to point mellem holdene med tre kampe igen.

FCK har ikke hentet en eneste sejr i de seneste fem kampe, og kun tre mål er det blevet til på vejen. De virker lammede i mange facetter af spillet, og den solide defensive base, man kendte tidligere, er en saga blot. De kan stadig spille taktisk kynisk, men fejlene presser sig altid på.

AGF laver også fejl og dummede sig med et 0-1-nederlag i Aalborg, men generelt spiller aarhusianerne en rigtig god omgang fodbold. De har et solidt koncept, som spillerne kender ud og ind, og de har mange strenge at spille på i offensiven.

FC København i odds 2,30 på hjemmebane mod AGF er helt uhørt, men jeg ser ikke værdi i det odds på et trods alt stadig skadeplaget FCK-mandskab. AGF har fine chancer her, men jeg tror, at vi, som i Aarhus, ser et kynisk spillende FCK-mandskab, der mest af alt spiller for at bevare forspringet til AGF. Det lugter af få mål, og odds 2,01 på det udfald hos NordicBet* er meget solidt. 

OBS: Oddset på under 2,5 er faldet, men indeholer ifølge tipredaktøren stadig værdi. Se eventuelt hans analyse på under 2,5 mål i FCK - AGF. 

F.C. København - AGF: Under 2,5 mål til 1,96 hos Unibet*

Tipredaktøren forventer at se et FCK-mandskab med europæisk mindset, når AGF gæster parken. Det betyder knap så offensivt og en strammere defensiv. Målet er først og fremmest at holde AGF bag sig, mener Superliga-eksperten. 

For alle spillere: Få oddsboost på, at AGF vinder sølv

  • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
  • Spil på, at AGF vinder sølvmedaljer i Superligaen til odds 5,00
  • Som udgangspunkt må du minimum spille lidt over 200 kroner på spillet
  • Kampagnen gælder for både nye og eksisterende kunder
  • Der er ingen omsætningskrav forbundet med kampagnen
  • Onsidebetting har også andre oddsboosttilbud under menuen "Odds Boost". Det er tilladt at benytte sig af flere af tilbuddene. Maksindsatsen kan variere fra spil til spil.

Hent tilbus hos Onsidebetting

Lyngby - Hobro

Den sidste dans om at undgå nedrykning. Hobro har kniven for struben efter deres 1-2-nederlag på hjemmebane, så nordjyderne skal frem og score mindst to gange, hvis de skal sikre pladsen i landets bedste række. Det bliver svært.

Lyngby er godt nok ikke specielt godt kørende og havde tabt og tabt inden mødet i Hobro, men man viste stærk moral i den kamp. Hobro har stadig offensivt flere strenge at spille på end Lyngby, men defensivt er de sårbare, så det er svært at se dem ikke lukke mål ind.

Hidtil i sæsonen har Lyngby vundet to indbyrdes opgør med 2-1, mens sidste kamp er sluttet 2-2. Mange mål, og med et Hobro-mandskab, der er tvunget til at angribe i jagten på mindst to mål, ligner det endnu en målrig affære.

Lyngby kan spille på 0-0 og overlever også ved 0-1, men holdet evner ganske enkelt ikke på den måde kynisk at spille på et resultat. Så 2,20 på over 2,5 mål ligner et fremragende spil.

Lyngby - Hobro: Over 2,5 mål til odds 2,20 hos Unibet* og Mr Green*

Hobro er tvunget frem på banen og skal død og pine vinde denne kamp, hvis de vil gøre dem forhåbninger om overlevelse. Hertil kommer, at de som minimum skal score to mål, da Lyngby vandt det første opgør med 2-1 i Hobro. 

Spil på Lyngby - Hobro hos Mr Green

For alle spillere: Få oddsboost på 0-0 i Lyngby - Hobro hos Onsidebetting 

  • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
  • Spil på, at opgøret Lyngby - Hobro ender 0-0 til odds 20,00
  • Normalodds på udfaldet er odds 8,75 (for spillet "under 0,5 mål")
  • Som udgangspunkt må du minimum spille 78 kroner, hvilket giver en bruttogevinst på 1.560 kroner
  • Kampagnen gælder for både nye og eksisterende kunder
  • Der er ingen omsætningskrav forbundet med kampagnen
  • Onsidebetting har også andre oddsboosttilbud under menuen "Odds Boost". Det er tilladt at benytte sig af flere af tilbuddene. Maksindsatsen kan variere fra spil til spil. Se evt. "Yderligere vilkår" herunder. 

Hent tilbud hos Onsidebetting