Denne mandag afgøres det, hvilket hold der bliver det tredje og sidste hold, der må en tur ned i NordicBet* Ligaen.

Lyngby og Hobro mødes på mandag i et sandt nedrykningsdrama. Begge hold sluttede på 3.-pladsen i deres respektive gruppespilspuljer efter grundspillet. Det betød, at de blev parret i et dobbeltopgør, hvor der er liv og død i Superligaen på spil. 

Det første opgør blev spillet i mandags, og her vandt de kongeblå med 2-1 i den jyske muld. Dermed har Christian Nielsens tropper sikret sig et rigtig godt udgangspunkt før denne afgørende kamp i Lyngby. 

Tipredaktør og Superliga-ekspert Jesper Helmin spår fine muligheder for, at vi får en målrig kamp:

Lyngby - Hobro: Over 2,5 mål til odds 2,20 hos Unibet* og Mr Green*

Hobro er tvunget frem på banen og skal død og pine vinde denne kamp, hvis de vil gøre dem forhåbninger om overlevelse. Hertil kommer, at de som minimum skal score to mål, da Lyngby vandt det første opgør med 2-1 i Hobro. 

Lyngby – Hobro: De bedste odds

Herunder finder du markedets bedste odds på 1X2, over/under, begge hold scorer og odds på, hvem der rykker ned i NordicBet* Ligaen. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Lyngby 2,35
Uafgjort 3,55
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 2,20
Under 2,5 1,85
Scorer begge hold i kampen? Højeste odds Bookmaker
Nej 2,00
Hvilket hold rykker ned? Højeste odds Bookmaker
Hobro 1,35

OBS: Odds er fra torsdag den 16. juli klokken 10.48. 

Spil på Lyngby - Hobro hos Mr Green

Bookmakerne har Lyngby som favoritter til at tage endnu en sejr over Peter Sørensens Hobro-mandskab. Selvom ingen af holdene er inde i en imponerende stime af gode resultater, så peger formpilen da også umiddelbart Lyngbys vej. Efter tre nederlag på stribe fik Lyngby point igen via et 1-1-resultat hjemme mod SønderjyskE i den sidste kamp i gruppespillet. Og senest vandt man som bekendt med 2-1 i Hobro i det første opgør. 

Omvendt forholder det sig for de gulklædte. Efter at have vundet to kampe i streg, ude og hjemme mod Esbjerg i gruppespillet, begyndte det at gå galt igen, og holdet har nu tabt tre kampe i træk. Det er det helt forkerte tidspunkt for Hobro at ramle ind i en stime af nederlag, og det kan meget vel ende med at koste dem Superliga-licensen. Holdet er i hvert fald tvunget til at vinde denne kamp, hvis de skal spille i landets bedste række igen i næste næsten. 

Seneste Hobro-sejr på udebane mod Lyngby var i marts 2018. Her vandt holdet med 3-0 på et selvmål af Thomas Sørensen og efterfølgende to kasser af Pål Alexander Kirkevold. 

For alle spillere: Få oddsboost på 0-0 i Lyngby - Hobro hos Onsidebetting 

  • Gå til Onsidebettings hjemmeside og opret dig eller log ind - det tager under 5 minutter
  • Spil på, at opgøret Lyngby - Hobro ender 0-0 til odds 20,00
  • Normalodds på udfaldet er odds 8,75 (for spillet "under 0,5 mål")
  • Som udgangspunkt må du minimum spille 78 kroner, hvilket giver en bruttogevinst på 1.560 kroner
  • Kampagnen gælder for både nye og eksisterende kunder
  • Der er ingen omsætningskrav forbundet med kampagnen
  • Onsidebetting har også andre oddsboosttilbud under menuen "Odds Boost". Det er tilladt at benytte sig af flere af tilbuddene. Maksindsatsen kan variere fra spil til spil.

Hent tilbud hos Onsidebetting

Lyngby – Hobro: Odds på målscorere og spillerspecials

Ifølge bookmakernes odds så skal vi ikke forvente nogen målfest mandag aften. Under 2,5 er favorit, men der kan hurtigt komme gang i opgøret, hvis det får en tidlig scoring med på vejen. Her får du de bedste målscorerodds på en række udvalgte spillere fra begge hold. 

Målscorer i kampen Højeste odds Bookmaker
Frederik Gytkjær scorer 3,25
Rezan Corlu scorer 3,75
Kasper Enghardt scorer 12,00
Imed Louati scorer 3,70
Simon Jakobsen scorer 19,00
Spiller scorer minimum 2 mål Højeste odds Bookmaker
Frederik Gytkjær scorer 2 eller flere 16,00
Rezan Corlu scorer 2 eller flere 21,00
Pål Alexander Kirkevold scorer 2 eller flere 19,00
Imed Louati scorer 2 eller flere 22,00
Spillerspecials Højeste odds Bookmaker
Rezan Corlu scorer og laver assist 9,80
Rasmus Minor Petersen scorer på hovedstød 23,00
Frederik Gytkjær scorer udenfor feltet 16,00
Pål Alexander Kirkevold scorer direkte på frispark 30,00
Edgar Babayan laver en assist 4,50

OBS: Oddset er fra torsdag den 16. juli klokken 11.35.

Spil på Lyngby - Hobro hos NordicBet

Kan "Mål-Pål" gøre det igen og sænke Lyngby på eget græs, som det var tilfældet i marts 2018? Han kom på banen med 20 minutter tilbage af det første opgør, hvor han ikke kom på måltavlen. Her erstattede han en skadet Emmanuel Sabbi, som er tvlvlsom til dette opgør, hvilket muligvis kan bane vejen for en startplads til nordmanden. Hold i den forbindelse altid øje med målscorerreglerne hos de enkelte bookmakere. Hos nogle er spillet gældende, hvis en spiller bliver skiftet ind. Hos andre bliver spillet vioded, hvis han ikke starter på banen. 

Det kan også være, at det bliver en af hjemmeholdets spillere, der bliver dagens helt. Både Rezan Corlu og Frederik Gytkjær scorede og lavede assist i det første opgør, så de må formodes at gå ind til denne kamp med selvtilliden i orden. 

Eller skal helten komme fra en spiller, der ikke har for vane at score mål? Rasmus Minor Petersen har scoret to gange i sæsonen, og begge mål var på hovedstød. Målene faldt, da Hobro vandt med 3-2 på udebane mod Silkeborg tilbage i august sidste år.