En tredjedel inde i turneringen er der dødt løb om det danske mesterskab, hvor både FCK og FC Midtjylland kan fås til odds 2 som vinder. Selvom Randers kun ligger fem point efter FCM på førstepladsen, giver Unibet* hele odds 71 på kronjyderne som mester.

Før sæsonstarten var det FCK, der var bookmakernes favoritter til vinde Superligaen anno 2015/16. Kort inde i sæsonen skiftede det over til FC Midtjylland - så blev det igen FCK, så FCM.

I dag - 11 runder og dermed en tredjedel gennem turneringen - er der nærmest dødt løb om trofæet, hvis du spørger landets oddssættere. Unibet* giver fx pengene 2,05 igen for midtjysk mesterskab, mens Bet365* og Danske Spil* giver odds 2 for, at FCK løber med æren.

Høje odds på forfølgerne

Bookmakerne er med andre ord enige om, at mesterskabet havner hos en af de to klubber. Det er nemlig lidt interessant at se på forfølgerfeltet, der pointmæssig ikke er langt fra. På en tredjeplads ligger pt Randers FC, som har to point op til FCK og 5 point til FCM. Alligevel giver klubben odds 71 pengene igen for et mesterskab.

Længere nede ses Brøndby, der aktuelt har 9 point op til FC Midtjylland. Brøndby giver pengene 101 gange igen hos Unibet*. Her er der værdi, hvis man vurderer, at Brøndby blot har en procents chance for at blive mestre. Det er ikke meget.

Men hvad siger I derude? Har bookmakerne sat oddsene fair - eller er det nu, man skal stikke lidt ud på nogle af holdene?

Udvalgte vinderodds - Superligaen 2015/16

Bedste odds Bookmaker
FC København 2,0
Bet365
FC Midtjylland 2,05
Unibet
Randers FC 71,0 Unibet
Brøndby 101,0 Unibet
AaB 125,0
Danske Spil
SønderjyskE 151,0 Bet365
OB 176,0 Unibet
FC Nordsjælland 201,0 Unibet