Brøndbys sejr over AGF i seneste spillerunde har vendt rundt på nedrykningsdramaet, hvor de blågule nu spås overlevelsen. Her følger en oddsoversigt…

Mens mesterskabet er så godt som sendt til FC København er der stadig spænding i bunden af Superligaen. Denne spænding skifter efter hver runde, hvor resultaterne betyder nye nedrykningsfavoritter.

Hos Ladbrokes har Brøndbys sejr over AGF betydet, at den hårdtprøvede klub nu ikke er blandt de to nedrykningsfavoritter.

- At der efter to tredjedele af Superligaen kun er seks point mellem syvendepladsen og sidstepladsen, taler sit tydelige sprog om at vi får en gyserafslutning i kampen om at undgå nedrykning. Hver runde giver for tiden nye nedrykningsfavoritter, og efter 22. runder er det Silkeborg og SønderjyskE der får det tvivlsomme prædikat - men så tæt som Superligaen er i år, har det helt sikkert ikke skiftet hænder for sidste gang, siger Frederik Skov fra Ladbrokes.

Hvem rykker ud af Superligaen?

Silkeborg IF: 1,90 - Bet365* & Nordicbet*

SønderjyskE: 1,91 - Ladbrokes

Brøndby IF: 2,10 - Ladbrokes & Nordicbet*

Esbjerg fB: 3,25 - Bet365*

Holdet bliver oppe:


Esbjerg fB: 1,36 - Ladbrokes

Brøndby IF: 1,67 - Ladbrokes

SønderjyskE: 1,80 - Ladbrokes

Silkeborg IF: 1,91 - Ladbrokes

Hvad mener BetXperts brugere? Er Brøndby på vej ud af farezonen eller kan vi score os et godt odds på baggrund af sejren i Aarhus?