Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Tirsdag er det Super Tuesday i USA, hvor det amerikanske præsidentvalg går ind i sin afgørende fase.

Det er en yderst vigtig dag for både de demokratiske og republikanske præsidentkandidater, da der på Super Tuesday holdes primærvalg i flest stater end alle andre dage. Mange stemmer er i spil, og Super Tuesday vil give en stærk indikation af, hvilken præsidentkandidat som henholdsvis demokraterne og republikanerne vælger som deres endelige præsidentkandidat.

Længe har der været tvivl om specielt republikanernes præsidentkandidat, men nu tegner der sig i følge Danske Spil* en tydelig tendens op til Super Tuesday.

- Det ser mere og mere ud til, at Donald Trump bliver republikanernes endelige præsidentkandidat, siger oddssætter Søren Marschall Augustesen fra Danske Spil*.

- Den stenrige forretningsmand er i løbet af februar gået fra at være outsider til nu at være storfavorit til at skulle repræsentere Republikanerne til præsidentvalget d. 8. november. Donald Trump er nemlig storfavorit til at vinde primærvalgene i både Massachusetts og Virgina på Super Tuesday, hvorfor det tegner lovende for hans muligheder til at blive nomineret, fortæller Søren Marschall Augustesen.

- Hillary Clinton står også stærkt i Massachusetts, og er så godt som sikker på at vinde primærvalget i Texas på Super Tuesday. Derfor har vi Hillary som storfavorit til at blive Demokraternes præsidentkandidat, siger oddssætteren.

- Inden Super Tuesday ligner det meget et parløb mellem Hillary Clinton og Donald Trump om adgangen til det ovale værelse i Washington DC. Pt. holder vi Hillary Clinton som favorit til at blive USA’s 45. præsident, men Donald Trump har den seneste tid virkelig fået vind i sejlene, hvorfor han ikke må afskrives, fortæller Søren Marschall Augustesen.

Hvem tror du, det går i de enkelte primærvalg på Super Tuesday? Det er muligt at spille på delstatsvalgene i Massachusetts, Texas og Virgina, samt hvilken kandidat henholdsvis Demokraterne og Republikanerne vælger. Hillary Clinton giver odds 1,35 mod Bernie Sanders odds 2,90 i Massachusetts, mens Donald Trump giver 1,13 i Virgina med nærmeste forfølger Marco Rubio i odds 5,75.

Hillary Clinton giver pt. 1,50 som USA’s næste præsident, mens Donald Trump er outsider i odds 3,60.

Spil på Super Tuesday og det amerikanske præsidentvalg hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/politik/usa/outright

USA’s næste præsident:

Hillary Clinton                      odds 1,50

Donald Trump                      odds 3,60

Marco Rubio                        odds 9,00

Bernie Sanders                    odds 25,00

Ted Cruz                             odds 100,00

John Kasich                         odds 100,00