Vi fodbold-elskere og betting-entusiaster bliver max forkælet denne søndag, hvor der er flere eksplosive derbies på programmet...

Vi starter ud på Merseyside 14.30, hvor Liverpool tager imod de forsvarende mestre og de evige rivaler fra Manchester United. Liverpool har startet sæsonen stærkt og har fået seks point i sæsonens første to kampe, mens United har skrabet fire point sammen efter en sejr på udebane i premieren mod Laudrups Swansea, og en pointdeling med mesterskabskandidaterne fra Chelsea hjemme på Old Trafford i mandags.

Vores Premier League-ekspert Nicolaj Stage har kigget nærmere på opgøret her.

Ravanche til Spurs?

Kl. 17.00 skal vi til Emirates Stadium i London, hvor Tottenham gæster Arsenal. På sidste spilledag før sommerferien snød The Gunners rivalerne fra Spurs og erobrede den afgørende Champions League-kvalifikationsplads, som i sidste ende udmøntede sig til endnu en deltagelse for Arsenal, der samlet slog tyrkiske Fenerbache 5-0.

Det skal revancheres af Tottenham, og selv om superstjernen Gareth Bale ikke er med, da han formentlig bliver solgt til Real Madrid inden for det næste døgns tid, så er det et stærkt Spurs-hold, der kommer forbi. De har nemlig købt godt ind, hvor bl.a. Roberto Soldado, Christian Eriksen, Paulinho og Erik Lamela er kommet ind i folden, mens Wenger og Arsenal ikke har oprustet med signifikante transfers. 

Nicolaj Stage har også kigget nærmere på London-derbyet her.

Arbejderne mod fyrstedømmet

Sidst men ikke mindst skal vi til lokalderby på sydkysten i det franske, hvor arbejderne fra Marseille tager imod nyrige Monaco. Monaco har op til denne sæson købt voldsomt ind, hvor verdens måske bedste 9er, Radamel Falcao, er kommet på holdkortet, og selv om drengene fra fyrstedømmet er oprykkere, så er de svage favoritter til at vinde hos bookmakerne. Men gør de det?

Vores ekspert i det franske, Jens Bøye, har kigget nærmere på opgøret her og her.