Sponsoreret indhold fra NordicBet

For fire uger siden lignede det et nervepirrende opgør mellem Lyngby og AGF om at følge Viborg op i Superligaen. Fem kampe og en påske senere er verden en helt anden. AGF er nu storfavorit til oprykning, lyder det fra bookmakeren NordicBet

Da storklubben AGF endnu engang måtte en tur ned i en næstbedste række, forventede de fleste en hurtig returbillet til Superligaen. Men det har været mere end svært for aarhusianerne at ryste konkurrenterne af sig - lige indtil nu, hvor en drømme-påske ser ud til at have afgjort sagerne. Med 10 point i fire kampe har AGF nu indhentet - og passeret - Lyngby, der sammen med Viborg ellers længe har holdt forhåndsfavoritterne væk fra oprykning. Ifølge bookmakeren NordicBet havde Lyngby og AGF lige store chancer for oprykning, da foråret blevf løjtet i gang, men efter en påske, hvor Lyngby tabte begge kampe, mens AGF vandt, giver aarhusiansk oprykning nu kun 1,20 gange pengene. Superligabilletter til Lyngby er helt oppe i 3,60.

"Lyngby var fremragende i efteråret, men har været ekstremt dårlige i foråret. Det er blevet til sølle ét mål og to point i fem kampe, og tingene ser ikke umiddelbart ud til at vende for Lyngby. De skaber kun få chancer og har døjet med skader, karantæner og formsvigt hos nøglespillere. Omvendt er AGF blevet helt anderledes driftsikre den seneste tid," forklarer NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen og uddyber:

"AGF har ikke sprudlet og udspillet modstanderne, men de er kommet ud til forårets kampe med en anden koncentration og ydmyghed end tidligere set, hvilket helt sikkert gavner deres oprykningschancer. AGF er nu pludseligt to point foran Lyngby og ligner sammen med Viborg rækkens klart stærkeste hold i øjeblikket. Når Lyngby samtidig slet ikke har fundet stilen fra efteråret, så ligner det i den grad en oprykning til AGF.

Hvilke hold rykker op i Superligaen?
Viborg 1,03
AGF 1,20
Lyngby 3,60
Vendsyssel 50,00
Horsens 50,00 

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds - Fodbold - Danmark - Sæsonspil