Sponsoreret indhold fra Betsafe

Natten til mandag blev årets Super Bowl-deltagere fundet, og alt tyder på, at NFL-elskere får et brag af en finale. Slaget står mellem New England Patriots og Seattle Seahawks, og ifølge Betsafe tegner det til at blive et historisk lige opgør.

For andet år i træk har de to bedst seedede hold fra grundspillet fundet vej til årets største NFL-brag, Super Bowl. Tom Brady har for sjette gang ført New England Patriots til det store bal, men intet tyder på, at han kommer sovende til sin fjerde Super Bowl-triumf. I finalen venter Seattle Seahawks' frygtindgydende forsvar, som nævnes blandt historiens bedste, og eksperterne er splittede, når det kommer til kampens favoritværdighed.

Betsafe har også svært ved at udråbe en favorit i opgøret mellem Patriots og Seahawks. Bookmakeren betaler pengene 1,87 gange igen på en Seattle-sejr, hvorimod der er odds 2,02 at hente på, at Brady og Patriots igen kan hejse Lombardi-trofæet.

"For hver ting, der taler for Patriots, er der tilsvarende et argument for Seahawks' vinderchancer. Et gammelt NFL-citat siger, at angreb sælger billetter, og forsvar vinder mesterskaber, og når vi nu er tvunget til at pege på en favorit, så går vi med de forsvarende mestre fra Seattle. Det bliver de små marginaler, som kommer til at gøre udslaget, og der tror vi alligevel, at Seahawks' erfaring fra sidste år vejer tungest," siger Thomas Holm, som er oddssætter hos Betsafe.

Spændingen om kampens udfald forløses den 1. februar, hvor University of Phoenix Stadium i Arizona lægger græs til årets Super Bowl.

Hvem vinder Super Bowl 2015?
Seattle Seahawks 1.87
New England Patriots 2.02

Find spillet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Amerikansk fodbold - NFL - NFL