Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Danmark har aldrig tidligere haft held med at få to hold med i Champions Leagues forjættede gruppespil.

Sker det i år, så vil det ikke bare skabe glæde i AaB og FCK, men også hos rigtig mange Oddset-spillere.

Danske Spil har nemlig i de seneste uger haft odds 45,00 på, at både de danske mestre og vicemestre kvalificerer sig til Champions Leagues gruppespil – og det har været et populært spil.

- Der har været stor interesse for at spille på dobbelt dansk succes i Champions League-kvalifikationen. Lige nu vil det koste os en million kroner, hvis både AaB og FCK klarer sig igennem nåleøjet til gruppespillet. Vi har meget svært ved at se to danske hold i gruppespillet, men Oddset-spillerne er tilsyneladende ikke helt enige med os i, hvor usandsynligt det er, fortæller Hans-Henrik Busk Stie, oddssætter hos Danske Spil.

Både AaB og FCK er underdogs
Både AaB og FCK er ifølge Danske Spil favorit til at ryge ud allerede i Champions Leagues tredje kvalifikationsrunde, hvor AaB står over for kroatiske Dinamo Zagreb, mens FCK møder ukrainske Dnipro.

- Vi giver AaB cirka 40 procents chance for at avancere mod Dinamo Zagreb, mens det bliver endnu sværere i sidste runde. Her vil et useedet AaB-hold sandsynligvis få mulighed for at møde hold som Celtic, Steaua Bukarest eller Salzburg – hold som AaB over to kampe vil være pæne outsidere imod, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Danske Spil giver odds 5,00, hvis AaB kommer i Champions Leagues gruppespil. Endnu værre ser det ifølge Danske Spil ud for FC Københavns muligheder for at avancere til gruppespillet.

- Dnipro viste rigtig gode takter i sidste sæsons Europa League, og holdet var blandt andet meget tæt på at slå Tottenham ud. Vi vurderer, at de ukrainske vicemestre er knebne favoritter til at sende FCK ud. Og selvom FCK skulle gå videre, så ser det meget svært ud i næste runde, hvor der kan vente storhold som Arsenal, Napoli og Porto, understreger Hans-Henrik Busk Stie.

Lykkedes det for FC København at spille sig i Champions Leagues gruppespil, så giver Danske Spil pengene 9,00 gange igen.

Champions League-specials på Danske Spil: 
AaB kvalificerer sig til gruppespillet: Ja, odds 5,00 – Nej, odds 1,12
FC København kvalificerer sig til gruppespillet: Ja, odds 9,00 – Nej, odds 1,02
Både AaB og FCK kvalificerer sig: Ja, odds 45,00
Hverken AaB eller FCK kvalificerer sig: Odds 1,14

Hvem går videre af FC København og Dnipro?
FC København – 2,10
Dnipro – 1,65

Hvem går videre af AaB og Dinamo Zagreb?
AaB – 2,35
Dinamo Zagreb – 1,52

Sæt dit spil på aftenens Champions Leagues kvalifikationskampe på Danske Spil.