Sponsoreret indhold fra Danske SpilFC København har et fint udgangspunkt med sig til Champions League-opgøret imod APOEL på Cypern. Både oddssættere og Oddset-spillerne tror på dansk deltagelse i Champions League-gruppespillet

FC Københavns 1-0 sejr i Parken har givet københavnerne et glimrende udgangspunkt inden returopgøret onsdag aften på Cypern imod APOEL.

APOEL har vist sig at være dansk fodbolds ’onde ånd’ de seneste år, hvor cyprioterne har ageret stopklods for både FC København, FC Midtjylland og AaB i forhold til videre deltagelse i europæisk klubfodbold. Men nu står FC København med rigtig gode muligheder for at tage revanche. Danske Spils oddsssættere vurderer nemlig københavnerne som pæne favoritter til at gå videre til gruppespillet i Champions League – og Oddset-spillerne deler dette synspunkt.

- Vi tror, at FC København spiller sig videre i Champions League, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- FC København var det bedste hold i Parken i det første opgør, som de burde have vundet større. Det kan selvfølgelig tale for, at APOEL stadig kan lukke opgøret på hjemmebane, men vi anser FC København som det klart stærkeste hold. Det var yderst vigtigt, at FC København formåede at holde nullet på hjemmebane for med blot én dansk scoring i returopgøret, skal APOEL score mindst tre gange. Det tror vi ikke på vil ske – på trods af at dette netop var scenariet i 2009, hvor FCK vandt1-0 hjemme, men tabte 3-1 på Cypern, fortæller Peter Emmike.

Et dansk avancement til Champions Leagues gruppespil vil kaste millioner af kroner af sig til FC København – og giver odds 1,25 på Oddset. Slår APOEL igen FCK ud er der odds 3,75 at hente.

- Vi vurderer, at FC København tre ud af fire gange vil slå APOEL ud med udgangspunktet 1-0, og derfor lander vi på odds 1,25 for et dansk avancement. Oddset-spillerne er forholdsvis enige i vores betragtning, da næsten 70% af alle indsatser kommer på, at FC København spiller sig videre, mens kun 30% tror på samlet sejr til APOEL, siger Peter Emmike.

Returopgøret på Cypern er vurderet stort set lige af oddssætterne med en svag favoritværdighed til APOEL. Cyprioterne giver odds 2,65 for sejr, mens uafgjort og FCK-sejr kan spilles til henholdsvis odds 3,15 og odds 2,75.

Spil på APOEL-FC København hos Oddset her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league

Champions League – Samlet vinder:

APOEL vinder samlet                                 odds 3,75

FC København vinder samlet                      odds 1,25

Kampvinder:

APOEL  odds 2,65                Uafgjort  odds 3,15             FC København  odds 2,75