Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

Oddset-spillerne tror i udpræget grad på, at Åge Hareide får en god debut som dansk landstræner imod Island

Efter en misset EM-kvalifikation er det nu tid for det danske fodboldlandshold at kigge fremad. Morten Olsen og Peter Bonde er fortid på trænerbænken, hvor norske Åge Hareide og Jon Dahl Tomasson i stedet har taget over.

Åge Hareides debut som dansk landstræner bliver mod Island, der er kvalificeret til EM-slutrunden i Frankrig til sommer. En på papiret hård modstander på hjemmebanen på MCH Arena, men de danske Oddset-spillere nærer stor optimisme forud for venskabskampen.

- Oddset-spillerne tror fuldt og fast på, at Åge Hareide i sin debut fører Danmark til en sejr over Island, siger Hans-Henrik Busk Stie fra Danske Spil*.

- Hele 75% af omsætningen på landskampen kommer på dansk sejr, hvilket er et overraskende stort tal, når man tænker på, at vi vurderer kampen mere lige. Island har spillet en fantastisk flot EM-kvalifikationsturnering og er generelt et hold med stor selvtillid i øjeblikket. Alligevel trækker en sejr til islændingene kun 15% af omsætningen, mens de sidste 10% falder på en pointdeling, fortæller Hans-Henrik Busk Stie.

- Åge Hareide har på det seneste haft stor succes på klubplan i svenske Malmö FF, så det bliver utrolig interessant at se, om nordmanden også kan overføre sin fodboldfilosofi til dansk landsholdsregi. Men det lader til, at de danske gamblere fuldt og fast tror på, at Åge Hareide vil lykkes med sit projekt fra start, siger Hans-Henrik Busk Stie.

Dansk sejr i Herning står til odds 1,77, mens en pointdeling og islandsk sejr henholdsvis kan spilles til odds 3,45 og odds 4,70. Kan A-landsholdet vinde med mindst to mål, er der odds 3,20 for den bedrift.

Spil på landskampen hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/landskampe

Danmark – Island:

Danmark vinder kampen                         odds 1,77

Uafgjort                                                 odds 3,45

Island vinder kampen                             odds 4,70