Sponsoreret indhold fra Danske Spil

FC København står nu kun ét skridt fra Champions League-gruppespillet og skal i Playoff-runden møde cypriotiske APOEL.

APOEL har vist sig som dansk fodbolds onde ånd og tidligere slået både FC Midtjylland og FC København ud af den mest prestigefyldte europæiske klubturnering. FC København har startet sæsonen i fornem stil, så københavnerne øjner en revanche fra 2009, hvor APOEL samlet slog FC København ud af Champions League.

Og de danske Oddset-spillere er meget sikre på, at FC København får sin revanche.

- Med den fantastiske start som FC København har fået i både Superligaen og kvalifikationen til Champions League denne sæson, så tror langt de fleste Oddset-spillere, at danskerne spiller sig i det forjættede Champions League-land, siger oddsansvarlig Peter Emmike fra Danske Spil*.

- 70% af omsætningen kommer på et FC København-avancement, mens 30% spiller på APOEL. Tiltroen til de københavnske løver er dog enorm i den første kamp i Parken, hvor 85% af alle indsatser kommer på hjemmeholdet, mens kun 10% kommer på cyprioterne. Så der hersker en patriotirsk stemning blandt Oddset-spillerne op til Champions League-kampen, fortæller Peter Emmike.

FC København er gjort til store favoritter til samlet at gå i Champions League-gruppespillet i odds 1,40, men et APOEL-avancement står til odds 2,70.

Hvordan tror du det går FC København i Champions League? Spil her på københavnernes skæbne: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/champions-league

FCK Champions League Special:

FCK kvalificerer sig til Champions League gruppespillet              odds 1,40

FCK kvalificerer sig ikke til Champions League gruppespillet       odds 2,70