Det er en stor sportssøndag, og vi har her samlet et overblik over de største og mest interessante begivenheder, der finder sted denne søndag...

Det gode sommervejr er på retur, så hvorfor ikke blive inden døre og se sport hele søndagen? Det er ikke just fordi, det er en sportsfattig dag, og vi har her samlet de bedste tv-begivenheder denne søndag.

14:00: Kan Magnussen få point?

Kevin Magnussen siger, at han er i sit livs form, så det skal blive spændende at se, om han kan veksle den form til point i Spaniens Grand Prix, hvor han starter som nummer 15. Danskeren fik point i Rusland, og brugeren Væver har fundet værdi i et spil på Magnussen.

3+

14:30: Meget afgørende etape i Italien

Søndage er ofte vigtige i cykelsportsregi, og denne søndag er ingen undtagelse. I grand tour-løbet, Giro d'Italia, skal der nemlig køres en 40,5 kilometer lang enkeltstart, der kommer til at få gigantisk betydning for klassementet i løbet. 

Læs Jesper Sørensens optakt til Giro d'Italia 2016 her.

TV2 og Eurosport 1 

15:10: Danmark jagter kvartfinaleplads

Danmarks ishockeylandshold er ikke længere i nedrykningsfare, og kan i stedet gå efter den fjerdeplads, der giver adgang til årets kvartfinaler. Det bliver svært med point mod Tjekkiet, men en mandfolkepræstation mod tjekkerne kan gøre vejen til kvartfinalerne lidt lettere. 

TV2 Sport

16:00: De engelske topplaceringer afgøres

Leicester har vundet mesterskabet, men hvordan fordeler de øvrige placeringer i toppen af Premier League sig? Hvem får sølv, bronze og hvem kommer med i Champions League? Det hele er på spil i sidste spillerunde, og de spiller allesammen klokken 16.
3+, TV3 Sport 1, TV3 Sport 2 og diverse streams

21:30: Vild playoffstemning i Canada

Det bliver ikke meget større end game 7 - kamp 7 - i playoffs i NBA. Det er lige præcis, hvad vi får denne søndag, og så ovenikøbt i en sendetid, der er menneskelig set med danske øjne. Miami Heat skal forsøge at besejre Toronto Raptors på hjemmebane i den spændende serie, der står 3-3. 

TV2 Sport 

00:00: Cykelløb på den anden side af Atlanten

USA's største etapeløb, Californien Rundt, starter denne søndag. Eurosport viser løbet, der efterhånden har opnået fin status i det internationale cykelfelt. Sagan, Cavendish og Kristoff kæmper om sejren på første etape, og kan du ikke få nok af cykelløb, så er det en god tilføjelse til Giro d'Italia.

Eurosport 1 

Se desuden en fuldstændig TV-oversigt over dagen i vores TV-guide.

Her fra morgenstunden er der allerede mere end 10 væddemål denne søndag.