Sponsoreret indhold fra Danske Spil


Det danske OL-fodboldlandshold har spillet sig i en gunstig position inden den sidste kamp i gruppe A mod de brasilianske værter.

En sejr og et uafgjort resultat er det hidtidige udbytte af Danmarks kampe ved fodbold-OL, hvilket giver Niels Frederiksens tropper en fair mulighed for avancement til kvartfinalerne. Men i sidste gruppekamp venter hård modstand i form af de brasilianske værter med Neymar i spidsen. Et hold som er storfavoritter til sejren, hvilket mindsker de videre danske muligheder i OL-turneringen.

Danske Spil* forudser en tæt afgørelse natten til torsdag i OLs gruppe A.

- Mulighederne for at Danmarks OL-hold spiller sig videre til i kvartfinalerne mener vi, er fifty-fifty, siger oddssætter Jan Trier fra Danske Spil*.

- Det danske OL-hold har et glimrende udgangspunkt med den øjeblikkelige 1. plads i gruppe A, men løber her ind i et brasiliansk hold, der er pisket til at gå efter sejren på hjemmebane, hvis de vil undgå den helt store nedtur og ryge ud af OL allerede i gruppespillet. Og Brasilien med Neymar i spidsen skal være storfavoritter på hjemmebane – på trods af at holdet har skuffet stort ved slet ikke at score i de første kampe, fortæller Jan Trier.

- Får Danmark point ud af kampen imod Brasilien, er vi videre. Men selvom Danmark skulle tabe kampe, kan vi stadig gå videre til knockout-kampene, hvis Irak og Sydafrika spiller uafgjort i deres indbyrdes opgør. Et resultat der ikke er usandsynligt, hvilket gør, at Danmarks videre OL-skæbne er fifty-fifty, siger Jan Trier.

Der er således odds 1,85 på både et dansk avancement og exit fra OL-fodboldturneringen. Oddset er 1,27 for brasiliansk sejr, mens en dansk sejr vil være en sensation og 10-doble indsatsen på OddsetUafgjort kan spilles til odds 5,40.

Spil på den danske skæbne i OL-fodbold her: https://danskespil.dk/oddset/ol-2016/ol-fodbold