Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Sidste fredag kom det ikke som den store overraskelse, at Katrine Fruelund og dansepartneren Aslak Amtrup blev stemt ud af Vild med Dans. Men i denne uge tegner det langt vanskeligere at udpege en favorit til den tvivlsomme ære at skulle forlade det populære danseshow.

Danske Spil* har til fredagens udsendelse delt favoritværdigheden mellem den højeste og laveste af nydanserne, nemlig Chris Christoffersen og Patrick Berdino. To svært sammenlignelige størrelser, hvilket har udfordret oddssætterne op til fredagens show.

- Patrick Berdino og Jenna Bagge er sammen med Chris Christoffersen og Luise Crone Dons vores favoritter til at blive stemt ud på fredag, siger oddssætter Jan Trier fra Danske Spil*.

- Patrick og Jenna har tidligere stået i omdans, og parret er udfordret af, at de ikke scorer høje point blandt dommerne. Omvendt er den 218 cm høje basketballstjerne Chris Christoffersen feltets vel nok dårligste nydanser, men kan muligvis sikre sig videre adgang i Vild med Dans på grund af sin charme og dygtige makker Luise Crone Dons, fortæller Jan Trier.

Hvem tror du får danset sine sidste trin i Vild med Dans? Både Patrick Berdino og Chris Christoffersen giver begge odds 3,50, mens sangerinden Sharin Foo 5-dobler indsatsen på Oddset.

Spil med på Vild med dans hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/outright

Vild med Dans - Hvem stemmes ud 9. oktober?
Patrick Berdino              odds 3,50
Chris Christoffersen       odds 3,50
Sharin Foo                    odds 5,00
James Sampson            odds 8,00
Ena Spottag                  odds 10,00
Karen Mukupa               odds 10,00
John ‘Faxe’ Jensen         odds 17,00
Stephania Potalivo         odds 40,00
Søs Egelind                   odds 50,00