Pinsedag blev der sat punktum for SAS Ligaen 2008/09, og det markerede samtidig afslutningen på vores SASXpert konkurrence, arrangeret i samarbejde med Danbook. Dermed skal vinderen kåres, og en jackpot på ikke mindre end 6.667 kr. uddeles!

Konkurrencen der har kørt over hele forårssæsonens 16 spillerunder, har haft en ganske pæn og trofast tilslutning fra runde til runde. Derfor var intet endeligt afgjort før sidste runde.

Afgørelse i sidste stund
Den 16. og sidste konkurrence-kupon blev vundet af brugeren "Anker" der alene på toppen nåede 8,30 points. "Anker" får dermed rundepræmien på 500 kr. indsat på sin Danbook konto.

En anden stilling, som mange nok har holdt øje med i denne runde, var den samlede stilling, for der var rigtig mange deltagere med flotte pointtal som reelt kunne nå at blande sig helt i toppen, men med facit gjort op, blev det brugeren "steger" der trak sig sejrrigt ud af kampen. Med blot 2 pointløse runder ud af 16, er kåringen af "steger" som SASXpert for foråret 2009 ganske fortjent!

Samlet fik "steger" 72,88 points, hvilket var godt og vel 3 points mere end nr. 2, "Albani", der i den 16. og sidste runde dog kun var en étmåls-sejr til enten FC Nordsjælland eller SønderjyskE fra at overhale indenom.

Sådan gik det som bekendt ikke, og "steger" løber derfor med konkurrencens hovedpræmie, 2.500 kr. indsat på sin Danbook-konto. Stort tillykke herfra med sejren til "steger"!

Imponerende jackpot-præmie
Lidt længere nede af listen i den samlede stilling finder vi på en 7. plads vores egen SAS Liga ekspert, Kenneth Runge, der dermed på flotteste vis sørgede for at retfærdiggøre sin ekspert-position, men det er på 9. pladsen vi støder ind i den næste interessante deltager, og reelt konkurrencens måske største vinder:

Brugeren "bills4ever" tog om nogen chancen da han i runde 10 hos Danbook spillede en trippel med de spil der også var tilstrækkeligt høj-oddset til at hive runde-sejren i hus. Det viste sig nemlig at kuponen - med et imponerende samlet odds 165,87 - var nok til at sikre sig konkurrencens sæson-jackpot, som bestod i at hans gevinst blev matchet op til det 3-dobbelte af gevinsten på kuponen.

"Bills4ever" spillede sølle 20,22 kr. på nedenstående kupon, hvilket altså ikke blot udløste en pæn gevinst, men altså også konkurrencens sæson-jackpot, som dermed blev på hele 6.667 kr.:

Aab-Randers FC 2 (odds 4,45)
Brøndby-OB X (odds 3,55)
FC Midtjylland-SønderjyskE 2 (odds 10,50)
Total odds 165,87

Stort tillykke til "bills4ever", og til alle vindere gennem hele konkurrencen. BetXpert og Danbook siger alle tak for at deltage!

Se den samlede stilling, stillingerne fra de enkelte runder mv. på http://www.betxpert.com/competitions/sasxpert/