Både SønderjyskE, Brøndby og Midtjylland skal i ilden i dag og forsøge at skrabe point hjem til Danmark. Få hele overblikket og læs vores kampanalyser her.

Efter nogle særdeles blege år lysner det så småt igen for de danske klubber på den europæiske scene.

Både FCK, SønderjyskE, Brøndby og FC Midtjylland spillede sig igennem første europæiske kvalifikationsrunde. FCK fik onsdag et fint udgangspunkt efter 1-1 ude mod rumænske Astra i Champions League-kvalen.

Og i aften er gælder det så Europa League-kvalen for de tre øvrige hold.

Kl. 19: SønderjyskE mod formstærke polakker

SønderjyskE er første danske hold på banen. Klokken 19 begynder en svær udekamp mod polske Zagleibe Lubin som modsat SønderjyskE er startet stærkt i den hjemlige liga.

Rasmus Jørgensen har skrevet en infoanalyse af kampen og bemærker blandt andet, at polakkerne slog stærke Partizan Beograd ud i første Europa-opgør samt at holdet sparede fem stamspillere i weekenden. Det indikerer, at polakkerne satser hårdt på Europa League og bør have friske ben til opgøret.

Kampen kan ses på TV3+

Zagleibe Lubin Uafgjort SønderjyskE
1,91 3,45 4,35
Bet365
NordicBet
888sport

Kl 20.15: Brøndby mod tyske favoritter

Brøndby er det danske hold, som har fået den sværeste lodtrækning. Holdet fra Vestegnen skal kl. 20.15 op imod tyske Hertha Berlin. I vores infoanalyse af kampen lægges vægt på, at tyskerne på papiret må være langt det stærkeste mandskab. 

Selvom Brøndbys nye træner Alexander Zorniger har skabt optimisme og fået en god start, så er det nogle særdeles stærke spillere, Hertha Berlin har på holdkortet. Salomon Kalou, Vedad Ibisevic i offensiven samt tjekkiske Darida på midtbanen er alle spillere af en kaliber langt over Superliga-niveau.

Kampen kan ses på 6'eren

Hertha Berlin Uafgjort Brøndby
1,50 4,20 7,50
Unibet
Bet365 Bet365

Kl 20.30: Ulvene skal avancere

FC Midtjylland skal op mod ungarnske Videoton. Det er langt fra nogen skrækmodstander, og ulvene er da også svage favoritter i den første udekamp og bør samlet set gå videre.

I infoanalysen til kampen lægges blandt andet vægt på, at Videoton er startet dårligt i ligaen, mens FCM har selvtillid efter 0-4 sejr i weekenden. Dog har midtjyderne flere markante fravær heriblandt Jakob Poulsen, Pusic og måske Pione Sisto, der meldes på vej væk.

Kampen kan ses på 9'eren.

Videoton Uafgjort FC Midtjylland
3,40 3,25 2,40
Bet365 NordicBet
Tipico

Spørgsmålene er nu, om de danske klubber fortsætter den gode europæiske stime - og ligeledes hvor man skal finde værdien? Byd gerne ind i denne tråd eller i de enkelte kampanalyser.

Stor betting-torsdag

Generelt set er der godt gang i spiludvalget denne juli-torsdag. Der er i skrivende stund ikke mindre end 18 kampanalyser og spilforslag ude.

Udover Europa league-kvalifikation starter også U20 VM for håndboldherrerne, hvor Danmark igen er med i favoritfeltet. Derudover er der også Post Danmark Rundt og masser af tennis på programmet.