I den kommende weekend køres et af årets højdepunkter i europæisk travsport nemlig Elitloppet.

Folk fra nær og fjern vil strømme til Solvalla lidt nord for Stockholm. Der køres i alt 30 travløb denne weekend. Det store løb er Elitloppet, hvor Danmark har to deltagere med; nemlig Frække Frederik med Preben Kjærsgård samt den amerikanskfødte, men delvist danskejede hest Legendary Lover K, som køres af Steen Juul.

Vinderen af løbet får 2,5 millioner kroner. Begge danske heste har gode chancer for at gå i finalen, men det bliver meget svært at vinde løbet. Elitloppet køres som et heatløb, hvor de fire bedstplacerede heste i hver af de to prøver går til finalen senere på dagen. Den store favorit er Gidde Palema fra Sverige. Ud over Elitloppet køres der flere storløb hele weekenden igennem og der deltager danske heste i flere af løbene.

Den største danske vinderchance i weekenden er Gaby D K, som har fået et godt startspor, hvorfra hesten sandsynligvis vil gå direkte til spids. Søndag er der næsten et "danskerløb", hvor der er 3 danske heste, som løber med vinderchance: Herbie Skov, Helix Vang & Hurricane Hoff.

Vejrudsigten ser fin ud til løbene, så der vil blive løbet meget stærkt weeekenden igennem på et forventeligt perfekt banelegeme.

De bedste løb kan følges over svensk TV4.
Fredag 12.45-13.35
Lørdag 17.30-18.20
Søndag 10.00-10.15 & 16.00-17.25

Hele weekenden vil der være masser af tips til løbene fra vores traveksperter, som kan besøges på: http://www.betxpert.com/ekspert/trav