Sponsoreret indhold fra Danske Spil


12 kendte danskere skal endnu engang dyste om Vild med dans-trofæet, når TV2 blænder op for det populære danseshow til efteråret.

Det er endnu engang en blandet skare af deltagere som har fundet vej til Danmarks mest kendte dansegulv. Sportsstjerner, skuespillere, sangere og én politiker udgør årets felt af 12 ny-dansere. Danske Spil* har vurderet deltagerfeltets danseevner og fundet frem til én favorit.

- Vi holder skuespiller Stephania Potalivo som favorit til at sikre sig Vild med dans titlen i den kommende sæson, siger oddssætter Jan Trier.

- Den 28-årige skuespiller er via sit erhverv vant til at stå i rampelyset, og skuespillere har vist sig at være lærenemme indenfor dans. Stephania Potalivo har derudover et godt udseende, så mon ikke hun vil sikre sig en del stemmer blandt de mandlige seere, fortæller Jan Trier. 

Tror du, at Stephania Potalivo løber med titlen, belønner Danske Spil* det med odds 3,00. Førsteudfordrer til titlien er sangerinden Sharin Foo fra The Raveonettes i odds 4,00.

Går man i stedet efter overraskelsen, skal der ifølge oddssætteren kigges i retning af basketballspilleren Chris Christoffersen.


- Den 218 cm høje basketballstjerne har ifølge eget udsagn ikke de store dansetalenter, og vi har meget svært ved at se den ellers sympatiske Bakken Bears-profil komme langt i årets udgave af Vild med dans, siger Jan Trier.


Skulle Chris Christoffersen overraske alt og alle på dansegulvet, belønner Danske Spil* dette med 4.500 kroner igen for en indsats på 100 kroner.

Spil på Vild med dans hos Danske Spil* her: https://danskespil.dk/oddset/underholdning/danmark/vild-med-dans

Vild med dans 2015/2016:
Stephania Potalivo odds 3,00
Sharin Foo odds 4,00
Patrick Berdino odds 8,00
James Sampson odds 10,00
Karen Mukupa odds 10,00
Sami Darr odds 15,00
John ‘Faxe’ Jensen odds 15,00
Katrine Fruelund odds 18,00
Rasmus Jarlov odds 20,00
Søs Egelind odds 28,00
Chris Chrisoffersen odds 45,00
Ena Spottag odds 45,00