Selv om OddsXpert er en tip-konkurrence, er der også psykologiske elementer. Hvem bluffer bedst, og hvem vover mest (og kan finde ud af at ramme)? 

Det sås tydeligt i den forgangne uge hvor der var indædt kamp om førstepladsen. 

Før søndagen havde nr 1 i tabellen 9,0 point, men forfølgerne var lige efter. 12 deltagere (ud af de i alt 568) havde mindst 7,35 point og pæne chancer for at blande sig i præmiekampen.

Og hvad skete så søndag? Ud af de 12 missede ikke færre end otte deres tip. Herunder nr 1 der blev degraderet til fjerdepladsen. Nr 2 ramte ganske vist, men kun odds 1,6 - og det viste sig kun at være nok til en tredjeplads. Nr 3 undlod at tippe, men det nyttede heller ikke - han røg ned på en delt fjerdeplads.

Bagfra, fra en delt niendeplads og en 12.-plads, kom nemlig to deltagere tordnende. De ramte odds 3,3 for krydset i Randers-FCN og erobrede de to præmiegivende pladser.

Førstepladsen i uge 10 - og de 700 kr sponseret af Sportingbet - gik til "the-herre" der fik 9,7 point. Andenpladsen og de medfølgende 300 kr tog "JesperM" sig af med 9,65 point.

Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned 
Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence på: http://www.betxpert.com/oddsxpert   

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det  
Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 6 bedste deltagere med henholdsvis 1.500, 1.000, 600, 400, 300 og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.