Marts måneds bedste brugertipper (og vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev peterhansen. Nr 2 (gavekort på 300 kr) blev Ditlev.

Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i marts, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side. Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til mandag d. 11. marts (ved middagstid) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem er månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i marts og dermed et gavekort på 1000 kr (og hvem har fortjent andenpladsen og et gavekort på 300 kr)?

Er det Oddsogtips? Eller er det MrSand? Eller Zenter? Eller peterhansen ? Eller steneren? Alle har været flittige med konstruktive inputs.

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et navn, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her.

Februars bedste forumbruger var MrSand, med steneren på andenpladsen.

Januars bedste forumbruger var allan_urban, med Martanic på andenpladsen.

Decembers bedste forumbruger var Bad Ass Mike, med steneren på andenpladsen.

Novembers bedste forumbruger var steneren, med Xau på andenpladsen.

Oktobers bedste forumbruger var peterhansen, med Kellogs på andenpladsen.

Septembers bedste forumbruger var allan_urban, med hjorte på andenpladsen.

Hvem er månedens bedste blogger?

Her har vi en kategori der stadig lever en relativt stille tilværelse  - omend det bliver bedre og bedre. Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De fem nominerede for marts er Prankster, Mr.Sand, Frank Pilantra, Rasmus B. Olesen og Martin K. Andersen.


Prankster skrev Anfield uden europæisk fodbold i 2011/12? om Liverpools muligheder for at få en billet til næste sæsons Europa-bold.

Mr.Sand skrev NHL Playoff - en gennemgang af slutspillets deltagere.

Frank Pilantra skrev Sportspressens eksperter - om inkompetente/dovne kommentatorer.

Rasmus B. Olesen skrev En dødssynds rejse: Fra CL til DS - om den dårlige økonomi i AaB.

Martin K. Andersen skrev Hvem skal stå i spidsen for Bayern München? - om den sydtyske storklubs jagt på en efterfølger for cheftræner van Gaal.

Læs de nominerede blogs - og stem så her.

Alle brugerblogs kan ses her.

Alle ekspertblogs kan ses her.

Februars bedste blogger var Martanic, med steneren på andenpladsen.

Januars bedste blogger var Frank Pilantra, med Martanic på andenpladsen.

Decembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Mike Larsen på andenpladsen.

Novembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Frank Pilantra på andenpladsen.

Oktobers bedste blogger var Bikerjensen, med Sahl på andenpladsen.

Septembers bedste blogger var Frank Pilantra, med Konaldo på andenpladsen.

Månedens bedste brugertipper

Marts måneds bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev peterhansen der fik et overskud på 11,0 enheder for 15 fodboldtips. Det er anden gang han vinder titlen som bedste brugertipper.

Blandt Peters fuldtræffere var en række gode Superliga-spil og ikke mindst odds 6,0 for at Messi ville score 2 eller flere mål i Barcelonas CL-returkamp mod Arsenal (han nettede 2 gange).

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) i marts blev Ditlev der fik et overskud på 8,58 enheder for 5 tennistips. Blandt hans fuldtræffere var odds 7,55 for Bogomolovs choksejr over Andy Murray.

Det kan varmt anbefales at man overvejer at sms-abonnere på de tips peterhansen og Ditlev og andre dygtige brugertippere udlægger. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne.

Februars bedste brugertipper var Hestetip, med MrSand på andenpladsen.

Januars bedste brugertipper var kaptajnen22, med Bry18k på andenpladsen.

Decembers bedste brugertipper var peterhansen , med Avint på andenpladsen.

Novembers bedste brugertipper var kaptajnen22 , med Monaco på andenpladsen.

Oktobers bedste brugertipper var kaptajnen22, med t.v.r på andenpladsen.

Septembers bedste brugertipper var allan_urban.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...