Januars bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev kaptajnen22 (for tredje gang!). Nr 2 (får et gavekort på 300 kr) blev Bry18k.

Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var januars bedste forumbruger, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side. Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til onsdag d. 9. februar (ved ellevetiden om formiddagen) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem er månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i januar og dermed et gavekort på 1000 kr (og hvem har fortjent andenpladsen og et gavekort på 300 kr)?

Er det Chino? Eller er det Martanic? Eller allan_urban? Eller Xau? Eller steneren? Alle har været flittige med konstruktive inputs.

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et navn, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her.

Decembers bedste forumbruger var Bad Ass Mike, med steneren på andenpladsen.

Novembers bedste forumbruger var steneren, med Xau på andenpladsen.

Oktobers bedste forumbruger var peterhansen, med Kellogs på andenpladsen.

Septembers bedste forumbruger var allan_urban, med hjorte på andenpladsen.

Hvem er månedens bedste blogger?

Her har vi en kategori der indtil videre lever en relativt stille tilværelse  - omend det bliver bedre og bedre. Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr. Med syv bloggere i januar, kan man vist tale om værdi...

De fem nominerede er brugerne Martanic, Hleb og US Sports samt eksperterne Martin Knudsen  og Frank Pilantra.

Martanic har skrevet den ironisk betitlede "Baseball er dødssygt" - der overbeviser læseren om at det modsatte absolut er tilfældet.

US Sports har skrevet "MLB fav´s", der også handler om amerikansk baseball - et kig på hvornår der er værdi i favoritterne (der er tale om en fortsættelse af en december-artikel der fokuserede på underhunde-spil).

Hleb har skrevet "Den forkerte Kasper" om den hårdtskydende højreback på det VM-succesrige danske håndboldlandshold.

Frank Pilantra har skrevet to blog-artikler: "Mit Poker Eventyr Part I" om en dag der var afsat til online-pokerturneringer. Og  "Skal Steneren være ekspert" der skabte en del debat om BetXperts ekspert-politik.

Martin Knudsen har skrevet "Ettallet i Primera Division" hvor han analyserer sit spillemønster som spansk ekspert.

Læs de nominerede blogs - og stem så her.

Alle brugerblogs kan ses her.

Alle ekspertblogs kan ses her.

Decembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Mike Larsen på andenpladsen.

Novembers bedste blogger var Martin K. Andersen, med Frank Pilantra på andenpladsen.

Oktobers bedste blogger var Bikerjensen, med Sahl på andenpladsen.

Septembers bedste blogger var Frank Pilantra, med Konaldo på andenpladsen.

Månedens bedste brugertipper

Januars bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev kaptajnen22 (for tredje gang ud fem mulige; han vandt også i oktober og november!) der fik et overskud på 10,83 enheder på 10 tips.

Som i de øvrige måneder fokuserede Kaptajnen på slovakisk ishockey, men han kom også med et par nytårs-spil på U20 ishockey-VM (ramte fx odds 6,7 for et sats på at Schweiz ville score det første mål i kampen mod de canadiske storfavoritter) og såmænd også et tennistip (der gik hjem).

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) i december blev Bry18k der fik et overskud på 8,8 enheder på 8 tips om fodbold og håndbold (primært). Han ramte odds 11,5 for krydset i ordinær kamp i VM-finalen mellem Danmark og Frankrig.

Der var i alt 10 brugere der levede op til konkurrencens krav om dels overskud, dels mindst fem tips.. Og så var der selvfølgelig en række brugere der enten havde underskud eller ikke leverede fem tips. 

Det kan varmt anbefales at man overvejer at sms-abonnere på de tips kaptajnen22 og Bry18k og andre dygtige brugertippere udlægger. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne.

Decembers bedste brugertipper var peterhansen , med Avint på andenpladsen.

Novembers bedste brugertipper var kaptajnen22 , med Monaco på andenpladsen.

Oktobers bedste brugertipper var kaptajnen22, med t.v.r på andenpladsen.

Septembers bedste brugertipper var allan_urban.

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...