Bedste brugertipper i oktober 2014 var DFC, men hvem var BetXperts bedste bloggere og forumbrugere? Stem om det...

Oktober måneds bedste brugertipper og vinder af gavekort på 1.000 kr blev DFC (andenpræmien på 300 kr går til Burak26). Men vi mangler at få afgjort, hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var bedste forumbruger i oktober?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

En afstemning er sat op på denne side: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-bruger

Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningen løber til fredag d. 13. november (cirka kl 12:00) - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne. Husk: Kun een stemme per BetXpert-bruger.

Hvem var månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere, der hver især bidrog flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum i oktober.

Hvem fortjener titlen som den bedste forumbruger i oktober og det tilhørende gavekort på 1.000 kr (nr 2 får et gavekort på 300 kr)?

Er det Oddsogtips? Eller er det Tytteboevs? Eller The Darkhorse? Eller Skilled-Highroller? Eller nortgreen?

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et af ovenstående links, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-forumbruger

Hvem var månedens bedste blogger?

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr.

De to nominerede bloggere (og deres blogs) for oktober:

Tunitis

Kunstgræs - en fordel?


MarcSC

Matchfixing i serierne

Albanien vs Danmark - Spiller for spiller

Anders Lindegaard - den fortabte helt

Spillebørser vs bookmakere

Alle blogs kan ses her: http://www.betxpert.com/blogs

Læs og stem så her: http://betxpert.com/konkurrencer/maanedens-blogger

Månedens bedste brugertipper

Den bedste brugertipper i oktober og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr var DFC der scorede et overskud på 0,41 enheder på 13 tips.

Diverse andre brugertippere fik også overskud, nogle fik endda mere overskud end DFC, men de levede ikke op til konkurrencens krav om jævn levering (mindst 8 tips og højst syv dage i træk uden tips).

Vi har dog valgt at uddele andenpræmien (gavekort på 300 kr) alligevel - til manden med det bedste overskud: Burak26 scorede 2,77 enheder for 8 tips.

Bemærk. at man kan sms-abonnere på brugertips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms, når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne: http://betxpert.com/sms