Kaptajnen styrer!

November bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev kaptajnen22 der også vandt i oktober. For anden måned i træk fik han et imponerende overskud på slovakisk ishockey (denne gang isprængt et par spil på U20 ishockey-landskampe).

Nr 2 (får et gavekort på 300 kr) blev Monaco der ramte flot med en række tips på fodbold og amerikansk ishockey.

Men vi mangler at få afgjort hvem der skal modtage de øvrige præmier i vores Månedens Bruger-konkurrence: Hvem var novembers bedste forumbruger, og hvem var den bedste blogger?

Her skal vi bruge jer, kære brugere, som hård, men retfærdig jury.

To afstemninger er sat op på denne side. Gak ind, vurdér de nominerede (der er links til vedkommendes blogs og forumindlæg) - og tryk så på knappen ud for den foretrukne kandidat. Afstemningerne løber til torsdag d. 9. december ved middagstid - hvorefter vi uddeler præmier til vinderne.

Hvem er månedens bedste forumbruger?

Vi har nomineret 5 brugere der hver især har bidraget flittigt og konstruktivt til debatten i BetXperts forum.

Hvem har fortjent titlen som den bedste forumbruger i oktober og dermed et gavekort på 1000 kr (og hvem har fortjent andenpladsen og et gavekort på 300 kr)?

Er det steneren? Eller er det Xau? Eller Jeffey? Eller kaptajnen22? Eller Bry18k? Alle har været flittige med konstruktive inputs.

Tjek de nomineredes forumbidrag (hvis du klikker på et navn, kommer du til vedkommendes brugerside der bl.a. indeholder en link-liste over de seneste forumindlæg).

Og stem her.

Oktobers bedste forumbruger var peterhansen, med Kellogs på andenpladsen.

Septembers bedste forumbruger var allan_urban, med hjorte på andenpladsen.

Hvem er månedens bedste blogger?

Her har vi en kategori der indtil videre lever en stille tilværelse. Vi kan kun opfordre til at man får gang i tasterne og får smidt nogle blogs afsted.

Månedens bedste blogger får et gavekort til 1000 kr, nr 2 får et gavekort på 300 kr. Med kun fire bloggere i november, kan man vist tale om værdi...

De fire bloggere er brugeren Jeffey samt eksperterne Frank Pilantra, Jesper Sørensen og Martin K. Andersen.

Jeffey har skrevet "Få det nu fixet!" - der faktisk ikke handler om tekniske problemer på BetXperts, men om fiksede fodboldkampe i Rusland.

Frank Pilantra har skrevet "Bendtner på Bænken", om den selvbevidste angribers rolle i Arsenal.

Martin K. Andersen har skrevet "Hjælp! Tysken kommer! - Del 1: Landsholdet" om den interessante udvikling i tysk fodbold (der jo senest leverede et ungt, men uhyre slagkraftigt mandskab til VM i Sydafrika).

Jesper Sørensen har skrevet "Giro d´Italia er bedre end Tour de France" om næste års Giro-rute der ser vældigt spændende - og bjergrig - ud.

Læs de fem blogs og stem her.

Oktobers bedste blogger var Bikerjensen, med Sahl på andenpladsen.

Septembers bedste blogger var Frank Pilantra, med Konaldo på andenpladsen.

Månedens bedste brugertipper

Novembers bedste brugertipper (og dermed vinder af et gavekort på 1.000 kr) blev kaptajnen22 (anden måned i træk!) der fik et overskud på 6,97 enheder på 13 tips om noget så eksotisk som slovakisk ishockey (denne gang isprængt et par spil på U20 ishockey-landskampe).

Det kan varmt anbefales at man overvejer at føje sms-abonnere på Kaptajnens tips. Det gør man (når man er logget ind på BetXpert) ved at klikke på SMS-logoet øverst på forsiden; klik derefter på "Mine abonnementer" og på "Brugertips, abonnementer - oversigt" og scroll dig frem til den eller de brugere du ønsker at føje til. Derefter modtager du en sms når de udlægger nye tips.

Hvis du altså har sms-klip på din konto; det får du ved at klikke på "Køb flere SMS klip" på sms-siden og følge anvisningerne.

Nr 2 (vinder af et gavekort på 300 kr) i november blev Monaco der fik et overskud på 4,85 enheder på seks tips på fodbold og NHL.

Der var i alt syv brugere der levede op til konkurrencens krav om dels overskud, dels mindst fem tips.. Og så var der selvfølgelig en del der enten havde underskud eller ikke leverede fem tips. 

Månedens Bruger - nyt tiltag med præmier for 3900 kr

Fra og med september 2010 har vi indført månedlige "awards", hvor vi kårer - og præmierer - vores mest fremtrædende brugere i tre kategorier:

Kåringerne følges af uddeling af gavekort på en samlet værdi af knap 4.000 kr. - hver måned!

Udover æren og præmierne, får de brugere der vinder i én af de nævnte kategorier, en synlig anmærkning på deres brugerprofil, som vil fremstå som et tydeligt bevis på deres kåring til tid og evighed.

Månedens forumbruger

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere ud fra et sæt af kriterier, der bl.a. omfatter: Antal startede tråde, antal debatdeltagelser, indlægskvalitet, hjælpsomhed...

Det er så op til alle vores brugere, via en afstemning, at bedømme hvem af de 5 der har fortjent titlen som Månedens Forumbruger.

Den bruger der efter en uges afstemning har modtaget flest stemmer, vinder - ud over æren - et gavekort på 1.000 kr., udstedt hos Gavekortet.dk.

Månedens "runner-up", dvs. den bruger der får næstflest stemmer i afstemningen, modtager - ligeledes hos Gavekortet.dk - et gavekort på 300 kr.

Månedens brugertipper

Månedens bedste brugertipper er den der opnået det største overskud. Man skal have leveret mindst 5 tips og i øvrigt levet op til kravene til brugertips.

Nr 1 vinder et gavekort til Gavekortet.dk på 1.000 kr.

Månedens "runner-up", dvs. den næstbedste brugertipper, får et gavekort på 300 kr.

Månedens blogger

Kåringen af "Månedens blogger", tager udgangspunkt i den bruger/ekspert der i løbet af en måned udmærker sig mest i vores blog-sektion.

Her kæmper brugerne altså side om side med eksperterne, modsat i de to andre månedens bruger-konkurrencer.

Ved udgangen af hver måned nominerer BetXpert 5 brugere/eksperter ud fra den forgangne måneds blog-aktivitet. I udvælgelsen af de nominerede lægges vægt på bl.a. følgende: Aktualitet/relevans, formidlingsevne, evne til at skabe debat...