Sponsoreret indhold fra Betsafe

Fødevareminister Dan Jørgensen har besluttet, at Danmark skal have en nationalret, og det har kickstartet en kulinarisk debat, men ifølge Betsafe er der ikke meget at diskutere - stegt flæsk er suveræn favorit.

Hvad skal være Danmarks officielle nationalret? Det spørgsmål har fødevareminister Dan Jørgensen sat sig for at afgøre én gang for alle med en landsdækkende konkurrence. Blandt de nominerede er retter som brændende kærlighed, smørrebrød og hakkebøffen. Bookmakeren Betsafe er dog ikke i tvivl om, at nationalretten bliver stegt flæsk. Betsafe giver pengene 1,15 gange igen, hvis trofæet skal stå ved siden af tallerkenen med den kendte griseret.

"Der findes vel næppe noget mere dansk end stegt flæsk med persillesovs, og retten er da også vores klare favorit til at vinde den eftertragtede titel som Danmarks Nationalret," siger Thomas Holm, der
er oddssætter hos Betsafe og fortsætter:


"Smørrebrød er velsagtens den ret, som vi er mest kendt for uden for landets grænser, og sammen med hakkebøffen er retten en stærk outsider. De øvrige fem retter regner vi ikke med har de store vinderchancer."

Alle kan deltage i afstemningen med de otte finalister, som løber frem til d. 16. november. Vinderen af titlen som Danmarks Nationalret offentliggøres d. 20. november.

Hvad bliver Danmarks nationalret?
Stegt flæsk 1.15
Smørrebrød 5.75
Hakkebøf 8.50
Brændende kærlighed 20.00
Karbonader (Krebinetter) 25.00
Stegte sild 30.00
Æbleflæsk 50.00
Svinekotelet 75.00

Find spillet på Betsafe.dk under Specielle markeder - Danske Specials