Vi har i dag lanceret vores nye store statistik-sektion, som en opfølger på den live score-sektion der gik i luften for 2 uger siden.

Den nye statistik-sektion, som du finder i menuen, indeholder stillinger, statistikker for ligaer og hold m.m., og fungerer som et opslagsværk til de mere end 50 fodboldligaer, håndboldligaer og ishockeyligaer der foreløbig er dækket af statistikken. Med enkelte klik kan du ikke blot skabe overblik over aktuel status på en enkelt liga - ved hjælp af hold-statistikkerme kan du også sammenligne statistikkerne for to hold med hinanden og på denne måde lure forskelle og ligheder på dem, som baggrundsviden inden du evt. sætter din indsats på en kamp.

Afhængigt af hvor detaljerede data er for de enkelte ligaer, vil du - udover stillinger der føres up to date så snart kampene er fløjtet af - kunne hente statistik omkring form, topscorere, 1. målscorere, scoringssnit, over/under statistik for alle de hold der er i vores database. Og da dette er lig med alle de ligaer/hold der dækkes af vores live score, er det ganske mange data, der alle bliver ført ajour live hver eneste dag.

Statistikken tilfører også vores live score en helt ny dimension, da den allerede nu er blevet integreret i alle oversigterne, så har det bedste værktøj ved hånden både før, under og efter enhver kamp dækket her på BetXpert.com!

Besøg statistik-sektionen her.

Se dagens live-kampe med links til hold-sammenligninger her