Sponsoreret indhold fra NordicBet

Mens både Spanien og Frankrig har vist svaghedstegn i gruppespillet ved EM i håndhold, har Danmark spillet over forventning. NordicBet tager nu konsekvensen og gør danskerne til turneringens favoritter. 

Med tre sejre i gruppespillet har Danmark lagt stærkt fra land ved EM-slutrunden i Polen. Senest gik det ud over et overmatchet ungarnsk landshold, der især fik Mikkel Hansens kærlighed at føle i en dansk 30-22-sejr. Gudmundssons drenge ser med andre ord ud til at have ramt formen på det helt rigtige tidspunkt.

Det samme kan man indtil videre ikke sige om de øvrige forhåndsfavoritter. Spanierne viste svaghedstegn, da de spillede uafgjort mod Slovenien, mens franskmændene tabte til værterne fra Polen. Hos NordicBet har man taget bestik af den nye situation, og konklusionen er, at Danmark nu står med de bedste muligheder for at vinde EM. Oddset på en dansk turneringssejr lyder på 3,50.

"Kampen mod Ungarn viser, hvor stærkt det danske landshold er, når alle spillere rammer deres niveau. Mikkel Hansen kan være et mareridt for enhver modstander, og i forsvaret demonstrerer folk som Toft, Møllgaard og Nøddesbo bedre samspil end forventet. Herudover er den danske trup måske slutrundens bredeste. Det bør komme os til gode, efterhånden som vi kommer længere hen i turneringen", siger NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Danmark har sammen med Spanien fire point med til mellemrunden. Det betyder, at danskerne kan tillade sig en svipser i en af de kommende tre kampe mod Spanien, Tyskland og Sverige, uden at det behøver koste chancen for avancement til semifinalen.

Hvilket hold vinder håndbold-EM i Polen?
Danmark 3.50
Frankrig 3.80
Spanien 4.00
Polen 4.60
Kroatien 12.00
Norge 21.00
Tyskland 30.00
Rusland 45.00
Makedonien 125.00
Sverige 150.00
Ungarn 175.00
Hviderusland 250.00

Find spillet på www.NordicBet.dk NordicBet*.dk> under Håndbold - International - EM Herrer