Lørdag eftermiddag står de bedste kvindelige håndboldspillere i Europa overfor hinanden, når den første Champions League finale afvikles i Brøndby Hallen.

De forsvarende mestre fra Slagelse står for andet år i træk på den ene banehalvdel, i år overfor Kometal Skopje fra Makedonien. Hvor Slagelses styrke er ganske velkendt, er det immervæk en suveræn modstander de står overfor i eftermiddag - i det hjemlige har Skopje fejet al modstand til side og har taget 12 mesterskaber og 11 pokaltriumfer i træk(!).

De to hold kender allerede hinanden ganske godt, og det var netop Skopje der tidligere i år - i det indledende grundspil i Champions League - formåede at holde Slagelse nede på et hidtil uhørt antal scoringer, da Skopje hjemme vandt 20-12. Den omvendte kamp vandt Slagelse med 26-22, hvilket blot understreger at fænomenet "hjemmebanefordel" er altafgørende i håndbold.

I dag er det Slagelse der har hjemmebane-fordelen, selvom kampen altså er flyttet fra Antvorskovhallen til Brøndby Hallen. Ikke desto mindre vil der være enorm opbakning til de danske kvinder, når de kl. 16:15 løber på banen til en kamp hvor de er forholdsvis store (hjemmebane)favoritter.

Vores håndbold-ekspert, Carsten Iversen, har skrevet en fænomenal optakt til kampen - en analyse der er et must at stifte bekendtskab med for både kendere og de knap så indviede, hvis eftermiddagens opgør skal følges fra sofaen (via TV2, med start kl. 16:00).

Analysen til dagens brag kan læses på http://www.betxpert.com/ekspert/hb/#47769 hvor Carsten har fidus til en kamp uden alt for mange scoringer - og til at Slagelse kan hente sig et pænt forspring med til retur-kampen i Skopje.

På håndbold-ekspertsiden har Carsten endvidere fundet en vaskeægte søndags-fidus, hvor Centrebet er ude med et helt skævt odds på den 2. kamp mellem Vrold/Skanderborg og Helsinge om en plads i herrernes bedste række i næste sæson. Der er rigtig gode odds 2,85 at hente på at hjemmeholdet tager 2. stik og fremtvinger en 3. og afgørende kamp i Helsinge - iflg. Carsten er rigtig god pinse-gave!