5. omgang af vores Tirsdagspoker turnering afvikles i aften kl. 21, og vi minder om at dette er endnu en chance for at kvalificere sig til at vinde hovedpræmien, som er en rejse for to til Las Vegas. Incl. fly og hotel!

Turneringen afvikles i samarbejde med Casino.dk, men det afholder ikke vores brugere fra at stikke næsen frem. Wichmeister, som er en af BetXperts brugere, er gledet ned på andenpladsen, men er blot ét point efter den førende.

Hvis vores Tirsdagspoker turnering stadig er ukendt land for dig, så kan du læse mere om den på http://www.betxpert.com/poker/article.asp?id=18 hvor præmier, format og hvordan man deltager er beskrevet.

Der er gode præmier at vinde ved hver eneste del-turnering hver tirsdag, og er du blandt de dygtige, kan Las Vegas rejsen altså blive din!

I vores poker-forum er der nu åbent for tilmelding til aftenens turnering på http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=12700&ForumID=5#3 hvor du blot skal angive dit nickname hos Presige Poker for at være med i kampen om præmierne.

Ellers skal du bare huske at logge ind på Prestige Poker inden kl. 21:00 hvor startskuddet går til aftenens runde af Tirsdagspoker. Du finder turneringen under Specials -> Private, og password for deltagelse er "tirsdags".

Tilmeld dig nu og vær med i kampen om præmierne sammen med de 60-70 andre pokerspillere der sædvanligvis indfinder sig på Prestige Poker når vi nærmer os kl. 21 tirsdag aften...