Det var de færreste der havde set det komme, men da Tottenham og Arsenal i sidste uges Champions League vandt over giganterne Milan og Barcelona, vakte det ikke kun glæde i Nordlondon, men også hos OddsXpert-deltager "domain" der med odds 4,6 og 4,0 skabte fundamentet for konkurrencens førsteplads i uge 7.

"domain" der fik i alt 11,15 point i uge 7, præmieres med 700 kr (indsættes på en Sportingbet-konto). Et godt stykke bagefter, med 9,3 point, kom "blitzie" der dog kan trøste sig med andenpræmien på 300 kr. De 368 øvrige deltagere i uge 7 må prøve igen i denne uge.

Præmievindere, uge 7

Nr 1: 700 kr (indsættes på Sportingbet-konto): domain, 11,15 point

Nr 2: 300 kr (indsættes på Sportingbet-konto): blitzie, 9,3 point

Vinderne får en mail fra BetXpert.

Deltag selv i kampen om 7.000 kr. - hver måned

Husk, at også du kan få del i præmierne hos Sportingbet. Det eneste du skal gøre er at sørge for at deltage i OddsXpert-konkurrencen og holde tungen lige i munden når du placerer dine tegn. Lige nu kan du byde ind med tips til den nye ugekonkurrence (og den snart overståede maj-månedskonkurrence) på: http://www.betxpert.com/oddsxpert

I OddsXpert konkurrencen er der hver måned 7.000 kr. på højkant, sponsoreret af Sportingbet. Og det er pærelet at være med - og helt og aldeles gratis.

Så nemt er det

Hver dag vil der på konkurrence-siden være et udvalg på 3-5 kampe plukket fra dagens sportsbegivenheder, alle listet med odds fra Sportingbet. Ud fra kampene skal du hver dag vælge ét tip du ønsker at satse på for dagen - eller vælge at stå over. Hvert tip koster 1 point, men rammer du rigtigt, scorer du et antal point svarende til det odds du rammer.

Ugentligt uddeles en 1. præmie på 700 kr. og en 2. præmie på 300 kr., og hver måned begaves de 5 bedste deltagere med henholdsvis 1.200, 800, 500, 300, og 200 kr. Alle præmiepenge indsættes på en Sportingbet-konto.