Der er ikke meget sport igang i øjeblikket, men der findes stadig turneringer, som er igang. Her får du overblikket over den livesport, der kan streames hos de danske bookmakers.

Den meste sport er aflyst for tiden, men der er stadig sportsgrene at følge med i. Flere af dem kan livestreames gratis hos de danske bookmakere, og kan måske slukke den værste tørst efter sport. 

Livestream sport hos Unibet

Disse begivenheder kan livestreames

Hvis du savner at se fodbold, kan du hos Unibet* TV stadig se fodboldkampe ganske gratis. Unibet* TV byder blandt andet på kampe fra den tyrkiske Süper Lig, den russiske Premier League, den argentinske Copa de la Superliga og den chilenske Primera División.

Derudover kan du hos Unibet* også følge det danske Counter Strike-hold Astralis, der skal i aktion i ESL Pro League mod Godsent onsdag. 

Det er også muligt at se bordtennis fra Challenger Series, og du kan også se ishockey-kampe fra Rusland i form af både VHL og MHL. Der er altså stadig masser af muligheder for at se direkte sport, selvom udvalget naturligvis ikke tilnærmelsesvist er så stort, som det plejer. 

Hos Bet365* er det også muligt at se livesport i denne krisetid. Bet365* tilbyder nogenlunde samme udvalg som Unibet*, og du kan hos Bet365* blandt andet se fodbold fra den australske A League, hvor danskerne Jakob Poulsen og Michael Jakobsen optræder.

Du kan blandt andet også se volleyball fra Rusland og snooker fra Tour Championship 2020 hos Bet365*

Sådan livestreamer du sport hos Unibet*

Hvis ikke du allerede har en konto hos eksempelvis Unibet*, er det nemt at få en. Du går bare til Unibet*, trykker på "Opret konto" oppe i højre hjørne, og derefter følger du instrukserne. På under fem minutter kan du være klar til at livestreame sport hos Unibet* på ordentlig og lovlig vis.

Livestreaming er populært, og du kan streame ganske gratis hjemmefra. Det eneste, det kræver, er, at du har en bettingkonto hos fx Unibet* eller Bet365*, og at du har penge på kontoen. Det er dog værd at nævne, at det er nok at have bare én øre stående på bettingkontoen. Har du det, er du klar til at livestreame. Minimumsindbetalingen hos Unibet* er 80 kroner, og hos Bet365* er den på 50 kroner. Som skrevet behøver du blot at have én øre stående på din konto for at kunne se Astralis eller kampe fra den bedste tyrkiske række i fodbold.

Livestream Süper Lig hos Bet365