Som da Brøndby tidligere vandt hjemme med 2-0 over israelske Petach Tikva, måtte Sportingbet onsdag endnu engang til lommerne efter Brøndbys nederlag på 2-4 ude mod Lokomotiv Moskva i UEFA Cuppen.

Sportingbet kører et specielt UEFA Cup-tilbud hver gang de danske mestre er i kamp. Her får alle kunder der spiller på Brøndbys kamp udbetalt 50 kr., hver gang Brøndby scorer, og med de to scoringer i kampen mod Lokomotiv Moskva, måtte Sportinget endnu engang udbetale 100 kr. ekstra til en masse tilfredse kunder.

Ligesom i Brøndbys første kamp i gruppen, havde adskillige kunder benyttet sig af tilbuddet. Hovedparten af alt spil var spillet på hjemmesejr til russerne, så oveni de 100 kr. i bonus, var der samtidig en pæn gevinst til de fleste spillere, som havde spillet på hjemmesejr.

Sportingbets skandinaviske marketingchef Mikkel Vejlgaard udtaler: ”Endnu engang er vi først og fremmest glade for, at vores kunder har taget godt imod den specielle UEFA Cup-bonus. Interessen for Brøndby-kampen var igen stor, så vi er glade for at have fundet et fast attraktivt tilbud til vores kunder, hver gang danske hold er i aktion i UEFA Cuppen. Vi håber selvfølgelig på samme interesse for vores UEFA Cup-bonus på onsdag, når Brøndby hjemme møder Espanyol. Dog kunne vi godt ønske os et bedre dansk resultat”, slutter Sportingbets danske chef London med et glimt i øjet.”