Søndag den 27. februar finder årets Oscar-uddeling sted i Hollywood. Veteraninstruktøren Martin Scorsese’s film "The Aviator" er årets topscorer med hele 11 nomineringer. Tæt efter følger Clint Eastwood, som med boksefilmen "Million Dollar Baby", er blevet nomineret til syv Oscars.

Som altid er det Bedste Film, Bedste Mandlige Hovedrolle og Bedste Kvindelige Hovedrolle, som påtager sig mest opmærksomhed. Sportingbet er klar med odds på den store begivenhed, og som bedste film er "The Aviator" favorit til odds 1,53. Største konkurrent er "Million Dollar Baby", som giver odds 3,25. Andre nominerede i kategorien er "Sideways", "Ray" og "Finding Neverland" til henholdsvis odds 6,50, odds 21,00 og odds 26,00.

Clint Eastwood er også nomineret som Bedste Mandlige Skuespiller for sin rolle som boksetræner i filmen "Million Dollar Baby". Her er Jamie Foxx dog storfavorit til odds 1,12 for sin rolle som Ray Charles i filmen "Ray". Sportingbet giver 26 gange pengene igen, hvis Clint Eastwood ender som vinder. Outsideren i kategorien er Leonardo DiCaprio fra filmen "The Aviator". Skuespilleren har høstet stor ros for sin rolle som den excentriske milliardær Howard Hughes, og Sportingbet giver gode odds 7,00 for DeCaprio som vinder. De to andre nominerede er Johnny Depp i filmen "Finding Neverland" til odds 13,00 samt Don Cheadle i filmen "Hotel Rwanda" til odds 23,00.

"Million Dollar Baby" er igen blandt favoritterne i kategorien Bedste Kvindelige Hovedrolle. Sportingbet giver odds 1,61, hvis Hilary Swank vinder en Oscar for sin rolle i filmen. Næstfavorit er Annette Bening i filmen "Being Julia", hvor Sportingbet giver odds 2,87. De andre nomineret i kategorien er Imelda Staunton i "Vera Drake", Kate Winslet i "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" og Catalina Sandino Moreno i "Maria Full of Grace". Oddsene er henholdsvis 5,50, 29,00 og 34,00.

Sportingbet har selvfølgelig flere odds på Oscar-uddelingen, som alle kan ses på Sportingbet.com.