Sportingbet, verdens største online bookmaker, er for andet år i træk blevet kåret som den bedste virksomhed inden for spil på nettet af magasinet eGaming.

eGaming’s Power 50 kåring er baseret på 4 kategorier – udbredelse, indflydelse, vækst og soliditet – og her scorede Sportingbet højest i alle kategorier. Efter Sportingbet’s rangering som nummer et følger PartyGaming, Cassava Enterprises (888.com), William Hill, BetandWin og Ladbrokes i nævnte rækkefølge.

Undersøgelsen peger på købet af Paradise Poker i oktober 2004, som en af faktorerne i Sportingbet’s succes. Købet viste, at Sportingbet var parat til at handle for at bevare sin position på markedet – og derudover besad viljen til at udvide grænserne for, hvad der er muligt inden for spilleindustrien.

Ifølge redaktøren for eGaming skal man dog ikke tillægge købet af Paradise Poker hele grunden til Sportingbet’s topplacering. Det ville være at undervurdere den rekordstore indtjening i det forgangne år, som sammen med selskabets aktiekurs og samlede værdi har cementeret Sportingbet’s position som det førende online spilleselskab.

Sportingbet’s øverste chef, Nigel Payne, kommenterer placeringen således: ”Vi er meget tilfredse med at være blevet tildelt denne prestigefyldte titel igen. Ifølge kåringen er vi det eneste top 5 spilleselskab, som topper alle kriterierne, og det vidner om det store arbejde, som alle hos Sportingbet har gjort i de seneste, meget spændende tolv måneder”.

Også på det danske marked går det godt for Sportingbet. "Vi oplever en rigtig flot vækst over hele linien på det danske marked, og det er en udvikling, som vi forventer vil fortsætte i det kommende år. Danskerne kan lide det produktudbud, vi tilbyder og den tryghed, der ligger i at benytte et stort velrenommeret selskab til spil på nettet", siger selskabets skandinaviske marketingchef, Mikkel Vejlgaard.

Se hele undersøgelsen på http://www.egrmagazine.com/data/pdfs/Power50.pdf