Sponsoreret indhold fra NordicBet

Fredag kl. 18.00 dansk tid indsættes Donald Trump officielt som USA's 45. præsident. Kigger man på indsatserne hos NordicBet*, tror danskerne på, at Trump nævner ”Putin” og ”Rusland” i sin tale.

Det er ikke kun det amerikanske folk, der afventer Trumps tale i spænding. De danske spillefugle afventer i ligeså høj grad hvilke områder, Trump vil lægge vægt på. Og hvis spillernes instinkt er korrekt, vil præsidentens kontroversielle bånd til Rusland komme til at præge begivenhederne.

I hvert fald er ”Russia” til odds 2 og ”Putin” til odds 4 blandt de ord, der har tiltrukket sig megen opmærksomhed fra bookmakerens kunder. De mest spillede ord er dog ”tremendous” til odds 2 efterfulgt af ”Donald Trump” og ”Melania”.

”Kigger man på indsatserne, så fordeler de sig i to lejre. Der er dem, der tror på et russisk tema, og så er der dem, der tror på, at det bliver en mere selvoptaget Trump-tale, hvor han nævner sin kone og omtaler sig selv i tredje person”, siger NordicBets pressechef, Thomas Holm, og fortsætter:

”Interessen for at spille på talen har været stor, så der er ingen tvivl om, at mange danskere i aften vil rette blikket mod Washington.”

NordicBet* har modtaget flest indskud på følgende ord:

”Tremendous”          2.00

”Donald Trump”       10.00

”Melania”                 2.50

”Putin”                      4.00

”Russia”                   2.00

”Obamacare”           5.00

Find spillet på www.nordicbet.dk under Politik og Finans – USA – Amerikansk Politik