Det danske landshold er landet i Tirana og nedtællingen til den vigtige VM kvalifikationskamp onsdag aften er begyndt.


Danmark kan med en sejr stå med mere end det ene ben i Sydafrika, men en stor del af spillerne på Ladbrokes tror dog mest på at Morten Olsens udvalgte må nøjes med uafgjort mod Albanien.


Knap et døgn før kick off er 53 % af alle de spil der er sat på kampen indtil videre blevet sat på Danmark, mens hele 43 % er sat på uafgjort. Til gengæld udelukker spillerne på Ladbrokes, at Danmark skulle gå hen og tabe onsdag aften idet kun 6 % af spillene er sat på Albanien.


Ladbrokes danske Country Manager Richardt Funch udtaler: ”Der var formentlig en lang række ømme ben søndag morgen i landsholdslejren efter 1-1 kampen mod Portugal i lørdags. Men spillerne har nu fået et par dages ro og en sejr over Albanien vil bringe Danmark utroligt tæt på Sydafrika. Men spillerne på Ladbrokes er dog splittet op i to næsten lige store lejre. Hvor den ene lejr tror på dansk sejr, mens den anden tror mere på uafgjort til odds 4 gange pengene igen. At så mange tror på uafgjort hænger utvivlsomt sammen med, at det traditionelt er svært at vinde i Tirana. Vi så jo f.eks. at Sverige kun fik 0-0 da de var dernede.”


”Samtidig skal det også nævnes at de spil der er sat på uafgjort, gennemsnitligt er for langt større beløb end dem der er sat på dansk sejr. Så uafgjort vil være et rigtig dårligt resultat for os”


Odds på kampen

Albanien - Danmark      7.00  4.00  1.50