Ud at dømme fra Centrebet-kundernes indsatser på det amerikanske præsidentvalg i den forgangne uge, er kampen om at erobre det hvide hus ikke kun et anliggende mellem de to demokratiske kandidater Barack Obama og Hillary Clinton.

Centrebet-kunder har i den forgangne uge satset ca. 125.000 kroner på, at John McCain bliver den næste amerikanske præsident. Indtil for en uge siden var der spillet for 1 1/4 million fordelt på de to demokratiske kandidater Barack Obama og Hillary Clinton som næste præsident og kun ca. 70.000 kroner på John McCain, men i den forgangne uge er troen steget markant på, at den republikanske kandidat John McCain kan vinde, og spillene vælter ind fra hele verden. En dansker og to nordmænd har blandt andet hver spillet for næsten 10.000 kroner på McCain, mens en englænder har spillet for 20.000 kroner. Oddset på McCain som næste præsident er faldet fra odds 3.00 til odds 2.85.

Barack Obama er forsat Centrebets favorit til at vinde valget, men oddset er nu steget fra odds 1.90 til odds 1.95. Troen på at der igen kommer en Clinton i det hvide hus daler uge for uge, og oddset på Clinton er steget fra odds 4.00 til odds 4.25.

Der er hos Centrebet nu totalt spillet for ca. 1.5 million kroner på det amerikanske præsidentvalg, som først afholdes senere på året.

For at se alle vores odds klik ind på Centrebet og vælg kategorien Politik.