Spillemyndigheden ønsker ikke at kommentere, hvor vidt sikkerhullet hos Betfair* - det som BetXpert sidste uge kunne afsløre - får nogen konsekvenser for spilleudbyderen.

I fredags kunne BetXpert afsløre, at der er nem adgang til din Betfair-konto, hvis svindlere blot kender dit brugernavn og fødselsdata (læs historien her). Betfair* mente dog ikke, at der var noget at udsætte på sikkerheden og henviste til, at bookmakeren var GLI-certificeret - hvilket er en europæisk sikkerhedsmæssig blåstempling, som er godkendt af den danske Spillemyndighed. En verificering, som sætter beskyttelse af kundedata og generel datasikkerhed høj.

Vi har derfor spurgt Spillemyndigheden om vores afsløringer giver anledning til at revurdere deres anbefaling af Betfair*, og om man som kunde stadig kan være tryg ved bookmakeren. Spillemyndigheden, der blandt andet har til opgave at overvåge og kontrollere spiludbydere på det danske marked, ønsker ikke at kommentere på sagen.

Har tavshedspligt

Kontorchef fra Spillemyndigheden Jan Madsen skriver i en mail BetXpert: 

"Spillemyndigheden hverken kan eller må ikke udtale sig om konkrete tilladelsesindehavere eller konkrete sager grundet vores tavshedspligt."

Herudover skriver Jan Madsen, at deres certificeringsprogram (godkendelse af bookmakere, red.) indeholder en række krav til spiludbyderens sikkerhed og til testhusene, der godkender dem. Og dette certificeringsprogram er Spillemyndighedens.

"...men vi kan ikke udtale os om, hvorvidt spiludbyderen har overtrådt reglerne eller ej."