Se BetXperts spilforslag til weekendens Superliga-kampe her i artiklen, hvor vi har kigget på tre af rundens kampe. 

Weekenden er lige om hjørnet, og det betyder selvsagt spilforslag til Superligaen fra BetXpert. I denne uge har vi valgt at kigge på og finde de bedste odds til FC Midtjylland – Randers, Brøndby – AC Horsens og Vejle – F.C. København. 

Herudover får du også spilforslag fra vores eksperter til FC Midtjylland - Randers, Brøndby - AC Horsens og SønderjyskE - AaB.

Hold dog gerne løbende øje med forsiden i løbet af weekenden, da vi ikke kan udelukke, at der kommer flere spil fra vores eksperter.

Spilforslag til Superligaen runde 3

Her får du en oversigt over BetXperts Superliga-spilforslag til weekden.

BetXperts Superliga-ekspert og tipredaktør, Jesper Helmin, er ude med et spilforslag til kampen mellem FC Midtjylland og Randers FC. Han ser god værdi i, at vi maksimalt kommer til at se to mål i kampen.

FCM - Randers FC: Under 2,5 mål til odds 2,05 hos Betfair Sportsbook*

"FC Midtjylland har fuld fokus på Champions League, så forvent ikke et festfyrværkeri, når de hjemme tager imod Randers."

Som eksperten er inde på, så står FC Midtjylland foran deres vel nok største og vigtigste kamp, når de på onsdag skal spille returopgør mod Slavia Prag. Det danske hold er "kun" én sejr fra "Det Forjættede Land", som kan indbringe i omegnen af 200 millioner kroner. Derfor kan det ikke udelukkes, at FCM-træner Brian Prisek sparer en spiller eller to til dette jyske opgør mod Randers FC. 

BetXperts nye ekspert, Weberen, har fået en forrygende start på tilværelsen her på sitet. Han har således ramt tre ud af tre spilforslag indtil videre. Til denne Superliga-runde har p.t. to spilforslag ude.


Det første er et tip på, at AaB helst skal vinde ude mod SønderjyskE. Ved uafgjort kommer halvdelen af indsatsen retur. 
 

SønderjyskE - AaB: 2-tal (+0,25 Asian) til odds 2,07 hos bet365*

Noget af ekspertens grundlag for at anbefale spillet er blandt andet, at AaB har "skabt et hav af chancer i deres to første kampe og har en xG på 4,4". Herudover også, at AaB's Lucas Andersen er ved at være tilbage igen - han fik 20 minutter i den seneste kamp. Slutteligt har SønderjyskE lige spillet en hård Europa League-kvalifikationskamp ude mod Viktoria Plzen. 

Weberens andet spilforslag til Superliga-weekenden går ud på, at AC Horsens bliver sendt hjem fra Brøndby Stadion med et sikkert nederlag i rygsækken.

Brøndby IF - AC Horsens: 1-tal (-1 Asian) til odds 1,91 hos bet365*

En del af ekspertens begrundelse for spillet er, at AC Horsens har fået ny træner i skikkelse af Jonas Dal. Det kan i den sammenhæng godt se ud, som om at holdet lige skal vænne sig til den nye mand i førersædet.

Herudover har Brøndby vundet deres to første kampe, og til dette opgør får de tilmed anfører Andreas Maxsø samt offensivspilleren Rezan Corlu tilbage til deres respektive sæsonpremierer. 

Følg Weberens spilforslag hos bet365 

FC Midtjylland – Randers FC: Spilforslag og de bedste odds

Herunder følger de bedste odds på markederne 1X2, over/under 2,5 mål, begge hold scorer samt et par målscorerspil.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 1,58
Uafgjort 4,25
Randers FC 6,60
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,88
Under 2,5 mål 2,05
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,92
Nej 1,95
Hvilke spillere scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Sory Kaba 2,50
Junior Brumado 2,65
Pione Sisto 3,25
Anders Dreyer 3,10
Emil Riis 4,50
Alhaji Kamara 5,00

OBS: Odds er fra fredag den 25. september klokken 13.15

Hjemmeholdet skal, ikke mindst i skikkelse af titlen som danmarksmestre, naturligvis være rimelig klare favoritter i dette opgør mod sidste sæsons nummer syv i grundspillet. 

Bortset fra sæsonpremieren ude mod SønderjyskE, hvor det blev til et 0-2-nederlag, har Brian Priskes tropper fået en fornem start på sæsonen. Inden nederlaget i Haderslev havde holdet vundet med 1-0 i Bulgarien mod Ludogorets i Champions League-kvalifikationens anden runde.

Efter nederlaget til Glen Riddersholms udvalgte vandt FCM flot og fortjent med 3-0 hjemme mod Young Boys i Champions League-kvalifikationens tredje runde. 

Herefter blev det til 1-0 hjemme mod Lyngby, og i tirsdagen fik man så 0-0 med hjem fra Slavia Prags hjemmebane i Playoff-runden til Champions League. 

Her kan bestemt tales om en godkendt start på sæsonen. Den allervigtigste kamp står imidlertid for døren på onsdag. Her skal ”Ulvene” spille returopgør mod tjekkerne. Vindes denne kamp, kommer holdet fra heden ind i Champions League-gruppespillet, hvilket kan kaste op imod 200 millioner kroner af sig.

Derfor vil det ikke være overraskende, hvis FC Midtjylland sparer nogle profiler til kampen weekendens kamp, hvilket alt andet lige vil være til randrusianernes fordel. 

En lidt decimeret FCM-trup vil naturligvis være en fordel for randrusianerne, som i forvejen har fået en fin sæsonstart. Kronjyderne lagde ud med at vinde med 3-0 i Horsens, og senest blev det til 1-1 hjemme mod ærke- og lokalrivalerne fra AGF. 

Randers må dog være noget misfornøjede over, at de ikke fik de tre point mod David Nielsens mandskab, som fik forsvarsspilleren Sebastian Hausner smidt ud efter et par minutters spil. 

Det blev heller ikke bedre af, at de løseblå faktisk kom foran efter 86 minutter for så blot at indkassere 1-1-målet i de døende minutter. 

Hos FC Midtjylland har der endnu ikke været én spiller, som har skilt sig særligt ud rent målscoringsmæssigt i indeværende sæson. Faktisk er deres hidtidige fire mål i sæsonen, inklusive Champions League-kvalifikationen, scoret af fire forskellige spillere: Junior Brumado, Anders Dreyer, Awer Mabil og Pione Sisto.

Hos Randers har angriberen Emil Riis skilt sig lidt ud med sine to mål, som faldt i kampen mod AC Horsens. U21-angriberen fortsætter dermed tilsyneladende den udmærkede målform fra sidste sæson. Her scorede han ni gange i Superliga-regi. 

Brøndby – AC Horsens: Odds til opgøret på Vestegnen

Vi har fundet de bedste odds på 1X2, over/under 2,5 mål, begge hold scorer og et par målscorerspil. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Brøndby IF 1,53
Uafgjort 4,55
AC Horsens 7,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,66
Under 2,5 mål 2,25
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,78
Nej 2,02
Hvilke spillere scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Simon Hedlund 2,50
Mikael Uhre 2,70
Andrija Pavlović 2,25
Rezan Corlu 2,95
Nicolai Brock-Madsen 4,80
Louka Prip 6,40
Jonas Thorsen 11,00

OBS: Odds er fra fredag den 25. september klokken 13.44.

Også i dette opgør er der tale om en klar favorit. Dette kan der være mange årsager til. Mens Brøndby håber på at blande sig i toppen af tabellen, når turneringen lakker mod enden, er målet i AC Horsens formentlig blot at overleve i rækken. 

Herudover peger formbarometeret hver sin vej. Brøndby har vundet deres to første kampe, mens Horsens har tabt deres. De gulklædte var ganske vist ikke meget værd i særligt første halvleg sæsonpremieren hjemme mod FC Nordsjælland, men holdet viste god morale ved at få vendt 0-2 til en 3-2-sejr i allersidste minut. 

I sidste weekend var Niels Frederiksens hold så en tur i Parken. Også her kom de bagud, men fik alligevel vendt tingene om til en 2-1-sejr. Og igen var der tale om et sejrsmål i de døende sekunder. 

”Den Gule Fare” har ikke just fået den ønskede start på sæsonen, hvor det er blevet til nederlag på 0-3 hjemme mod Randers FC og 0-1 ude mod AaB. Ikke just den bedste start for holdet og deres nye træner Jonas Dal. 

Der er imidlertid ikke meget, der tyder på, at Horsens får en del point i denne eller i de kommende kampe. Efter Brøndby-kampen venter der kampe hjemme mod FCM, ude mod ude mod AGF, hjemme mod FCN og ude mod OB. 

Det er dog før set, at hold har præsteret bedst, når det har set allersværest ud. Hertil kommer, at Horsens ikke just er kendte for at lægge sig ned på forhånd. Under Bo Henriksens ledelse blev spillerne fodret med råt kød og udstyret med en stor fightervilje. Nu skal tiden vise, om Jonas Dal har tænkt sig at skrue på de samme knapper, når det virkelig bliver svært. 

Brøndby har scoret fem mål i sæsonen, og alle gangene har det været et nyt navn på måltavlen. Heldigvis for de blå-gule har nogle af de offensive kræfter allerede fået hul på bylden. Således har Simon Hedlund, Jesper Lindstrøm og Mikael Uhre alle fået scoret et enkelt mål hver.

AC Horsens har endnu ikke scoret i denne sæson. 

Vejle BK – FC København: Odds på oprykkernes store kamp

Også her har vi samlet de bedste odds på 1X2, over/under 2,5 mål, begge hold scorer og målscorerspil. 

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Vejle BK 4,65
Uafgjort 4,10
F.C. København 1,77
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,72
Under 2,5 mål 2,17
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,72
Nej 2,16
Hvilke spillere scorer i kampen? Højeste odds Bookmaker
Allan Sousa 4,00
Abnor Muçolli 5,50
Diego Montiel 6,00
Kamil Wilczek 2,20
Jonas Wind 2,55
Carlos Zeca 9,20

OBS: Odds er fra fredag den 25. september klokken 14.01. 

Spil på Vejle - FC København hos NordicBet

Oprykkerne fra Vejle lagde ud med et klassisk opgør ude mod AGF. Det var en kamp, hvor hjemmeholdet var i fuld kontrol og førte med 3-0 efter den først time. Herefter kom oprykkerne ind i kampen og fik reduceret til både 1-3 of 2-3, inden kampen blev lukket i tillægstiden til slutresultatet 4-2. 

I Vejles anden kamp blev det til en flot 4-1-hjemmesejr mod SønderjyskE. 

Nu er det så vicemestrene fra F.C. København, som kommer på besøg i Nørreskoven. Det er på papiret en rigtig stor kamp for Vejle, men ”Løverne” har ikke vist skræmmende Superliga-styrke i denne sæson. Ståle Solbakken og kompagni lagde ud med at tabe med 2-3 til OB på Fyn, og senest blev det til et 1-2-nederlag hjemme mod Brøndby. Indsatsen i sidstnævnte kamp var dog betydelig bedre end i førstnævnte kamp. 

Hertil kommer, at FCK har spillet sig gennem to Europa League-kvalifikationsrunder. Først blev det til en kneben og hårdt tilkæmpet 2-1-sejr ude mod IFK Göteborg. Torsdag i denne uge besejrede hovedstadsholdet Piast Gliwice med 3-0 i Parken. Resultatet lyver dog en smule, da polakkerne bestemt havde deres chancer for at bringe spænding ind i opgøret. Det vidner to stolpeskud også ganske udmærket om. 

Alt i alt har F.C. Københavns ”skræmmefaktor” ikke været vild stor indtil nu i denne sæson. Der har ikke været meget ”Løve” over det, men snarere en meget stor huskat, som man trods alt skal passe på med at stikke hånden hen til. 

Hertil kommer, at FCK måske sparer en profil eller to til dette opgør. Der venter nemlig en utrolig vigtig kamp i Europa League-Playoff-runden på torsdag. Her skal det Europa-vante hold op imod HNK Rijeka i et alt-eller-intet-opgør i Parken. 

Omvendt kan der stilles spørgsmål ved, om FCK overhovedet har råd til at spare spillere til opgøret her. Vejle skal bestemt ikke undervurderes, og ”Løverne” et tredje nederlag på stribe i Superligaen ville være en mindre katastrofe – særligt hvis midtjyderne har tænkt sig at holde nogenlunde samme pointsnit som i fjor. 

Tilbagevendte Allan Sousa scorede to mål på straffespark i 4-1-sejren mod SønderjyskE. Brasilianeren var dog ikke den eneste tomålsskytte den dag. Arbnor Muçolli scorede også to gange. 

Kamil Wilczek har tegnet sig for FCK’s tre Superliga-mål i sæsonen. Polakken scorede også til 1-0 i torsdagens Europa League-kvalifikationskamp mod Piast Gliwice. 

Hvidovre - Hobro: Spilforslag fra 1. division

Foruden sit spilforslag til FC Midtjylland - Randers er tipredaktør Jesper Helmin også aktuel med et spil på 1. divisionskampen mellem Hvidovre og Hobro. Her har eksperten fundet værdi i, at Hobro kommer hjem til den jyske muld med en sejr i bagagen . Og meget gerne en sejr på minimum to mål.

Hvidovre - Hobro IK: 2- tal (-1 Asian) til odds 3,65 hos Unibet*

"Hobro har til tider vist fint spil siden nedrykningen, og senest kom første sejr. Man har gode chancer for endnu en gevinst, når det fredag aften gælder Hvidovre."

Værd at bemærke sig er, at man i skrivende stund faktisk kan få odds 2,70 hos 888sport* og Unibet*