Tennisåret skydes i gang ved ATP Delray Beach og ATP Antalya, hvor spillerne endelig kan få nogle kampe i benene efter en lang pause fra tennis. Klaus f har set på de to turneringer og fundet nogle spændende spilforslag med høje odds.

Delray Beach og Antalya hører til den lille kategori af turneringer, hvor mere marginale spillere vil spille deres chance. Der vil blive nogle højere odds end vanlig, da der ikke er de helt oplagte favoritter. Desværre er turneringerne ramt af Covid-19 i form af potentiel karantæne til spillerne. Hvis de tester positive, så risikerer de ikke at nå til Australien. Derfor har en stor flok spillere meldt fra for ikke at risikere Australian Open i begyndelsen af februar. 

Odds på ATP-turneringerne hos Bet365

Grundet Covid-19 er ATP Delray Beach flyttet til denne uge. Den spilles normalt i februar. Samme skæbne for ATP Antalya, der normalt spilles om sommeren på græs. 

ATP Delray Beach - underdogs med høje odds

Der vil være fokus på spilforslag med høje odds i Delray Beach. Spillerne er på ingen måder inde i rytmen efter en lang pause. Der vil ikke være nogen med momentum eller ekstra selvtillid. Og jeg forventer, at de bedre spillere begynder relativt roligt her i uge 1 i tenniskalenderen. 
Delray Beach er kendt for, at være en turnering med meget blæst. Og qua det er et relativt middelmådigt felt, så har vi haft nogle overraskende vindere igennem tiden. I 2018 vandt Tiafoe til odds 67, og i 2019 vandt Albot fra Moldova til et endnu højere odds. Sidste år tog Opelka dog titlen, hvilket ikke var nogen større overraskelse. 

Hurkacz og Isner er de to store favoritter i Delray. Deres odds ligger dog i den for lave ende til min smag. Polakken har dog en gunstig lodtrækning, hvor han ikke bør få problemer før en semifinale. Det kan retfærdiggøre hans odds, men jeg er stadig lidt lunken ved polakken. Han mangler stabiltet. 
Isner er efterhånden en veteran, der har skuffet i Delray Beach, hvor en semifinale har været det bedste resultat.

Jeg har kig på to spillere i denne turnering: Tiafoe og Querrey. 

Tiafoe vandt turneringen i 2018 til et skyhøjt odds, og med en ny træner i sit hjørne kan amerikaneren finde inspirationen igen.

Querrey har haft et turbulent 2020, hvor han flygtede fra Covid-19-karantæne i Rusland. Han har dog et niveau på hard court, der skal gøre ham til en del af favoritfeltet i Delray Beach. 

Spilforslag til ATP Delray Beach 

Som traditionen foreskriver, så har jeg fundet et par spændende spilforslag krydret med høje odds ved ATP Delray Beach. 

Sam Querrey vinder ATP Delray Beach: Odds 23 hos Bet365*

Amerikanerens lodtrækning er ikke skræmmende, og kommer han forbi McDonald ser den åben ud. Det bliver først i semifinalen, at han kan blive en større underdog, hvor han står til at møde Hurkacz. Han har vundet Delray Beach før. Og så tror jeg, at han vil revanchere det frygtelige år 2020. Ser man på hans generelle niveau på hard court, så synes jeg, at odds er i den virkelig høje ende her. Markedet giver ham under 5% chance for at vinde, hvilket er i underkanten. 

Francis Tiafoe vinder ATP Delray Beach: Odds 9 hos Betfair Sportsbook*

For tre år siden vandt Tiafoe i Delray Beach. Han har vist, at han kan administere de svære betingelser med meget blæst i Delray. Tiafoe har et højt topniveau på hard court. Og efter et par svære sæsoner har han allieret sig med Wayne Ferreira. Den sydafrikanske tennislegende kan give Tiafoe noget på det mentale område, hvor han har åbenlyse mangler. Lodtrækningen er lidt tricky for amerikaneren, men den er bestemt overkommelig, og dermed et spilforslag værdigt.

ATP Antalya - tre favoritter mod feltet

Den tyrkiske turnering er svagt besat, men der er alligevel nogle gode navne i lodtrækningen. Det står ifølge markedet mellem tre spillere i den tyrkiske ferieby, hvis man ser på odds: Berrettini, Minaur og Goffin. Jeg har én præference i den trio, og han er australier:

Alex Di Minaur har været bundsolid længe. Australieren har sine bedste resultater i begyndelsen af året, hvor spillerne fra down under normalt peaker. Sidste år spillede han fænomenalt ved ATP Cup, hvor han slog nogle store spillere og pressede Nadal. Minaur har et højt bundniveau, hvilket jeg tror er en vigtig faktor i en turnering som denne. Hans lodtrækning er genial, og han møder først rigtig farlig modstand i en semifinale. 

Berrettini har også en gunstig lodtrækning. Italieneren har gode resultater på hard court, men han skuffede i 2020. Spørgsmålet er, om han hæver sit niveau her i Tyrkiet i begyndelsen af sæsonen. Jeg synes, at hans odds er i den for lave ende til et spil her. 

Belgiske Goffin havde en turbulent afslutning på 2020-sæsonen. Han brød med sin svenske træner igennem mange år; Thomas Johansson. Og det var ikke et pænt brud, da der efterfølgende kom negative udtalelser i pressen fra begge. Goffin spillede meget skidt i slutningen af året, hvor det ikke lykkedes ham at vinde et sæt efter US Open. Hans odds i turneringsvinder-markedet er alt for lavt i min optik. 

Skal vi se mod nogle outsidere i Antalya, så kan Herbert og Bublik være nogle fornuftige langskud. Deres odds på henholdsvis 26 og 29 er pæne, men alt skal også flaske sig, hvis de skal gå hele vejen. Herbert møder Goffin i første runde, og der kunne jeg godt se en overraskelse. Bublik er en lottokupon, der svinger mellem genialitet og galskab. Men han har før vist, at han kan strikke en masse gode resultater sammen i løbet af en uge.

Spilforslag til ATP Antalya 

Vi går lidt mere konservativt til værks ved ATP Antalya med vores spilforslag og vælger et af de lavere odds. Men jeg kan ikke ignorere en så god lodtrækning. 

Alex Di Minaur vinder ATP Antalya: Odds 4,5 hos Betfair Sportsbook**

Australieren er den mest stabile i feltet. Han har en stærk lodtrækning, hvor han virkelig skal spille under niveau for at tabe inden semifinalen. Det viser hans odds også, da han er odds 1,44 til at nå semifinalen. Jeg tror, at en turnering som denne passer Di Minaur fint. Han er stærkt disciplineret og falder sjældent igennem. Og så har han sine bedste resultater i begyndelsen af året ligesom de fleste andre australske spillere. Selvom det er dét spilforslag med laveste odds, så finder jeg mest værdi her. 


Regnskab:
Spil i alt: 9

Vundne spil: 3
Tabte spil: 6
Profit: 22,33
Tbp: 348