Sponsoreret indhold fra NordicBet

Selv om meningsmålingerne spår et utrolig tæt valg, har bookmakeren NordicBets kunder en klar favorit. 75 pct. af alle indsatser siden weekenden er placeret på Lars Løkke Rasmussen som statsminister.


Det ser ud til, at Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen må bide negle til langt ud på aftenen, før en af dem kan udråbes som vinder af en historisk tæt valgkamp. Meningsmålingerne siger næsten
dødt løb mellem de to statsministerkandidater, men Venstreformanden kan få ny optimisme ved at studere spillemønstrene hos bookmakeren NordicBet. Her strømmer det nemlig ind med spil på Løkke som statsminister - og sådan har det været længe. Set over hele valgkampen har bookmakeren haft mere end dobbelt så stor omsætning på Løkke i forhold til Thorning, og siden weekenden er hele 75 pct. af indsatserne placeret på udfordreren fra blå blok.

"Når man tænker på, hvor tæt dette valg har været, er det bemærkelsesværdigt, hvor stor tiltro vores kunder har til Lars Løkke Rasmussen. Ganske vist har nogle medier udråbt ham som vinder af de sidste dueller mod Thorning, men det har ikke slået igennem i meningsmålingerne, som stadig tyder på en ren gyser. Dette valg har været svært at sætte odds på, fordi momentum har skiftet meget fra side til side, men selv i de sidste dage, hvor Thorning har haft mest medvind, er indsatserne fortsat blevet placeret på Løkke," fortæller NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen.

Det er stadig muligt at spille på den kommende statsminister indtil valgstederne lukker i aften. Oddsene kan ændre sig i løbet af dagen, men lige nu er Løkke smal favorit i odds 1,80, mens sejr til Thorning
står i odds 1,95.

Hvem bliver Danmarks næste statsminister?

Lars Løkke Rasmussen 1,80

Helle Thorning-Schmidt 1,95

Find spillet på www.NordicBet.dk under Odds