Så er årets store tennisbegivenhed i gang. Turneringen over dem alle, Wimbledon, startede mandag med de sidste to års vinder, Roger Federer fra Schweiz, som kæmpefavorit. Sportingbet er selvfølgelig klar med odds på den prestigefyldte græsturnering, og gentager Federer bedriften fra de seneste to år, giver Sportingbet odds 1,615. Måske umiddelbart et lidt uimponerende odds, men sjældent har en spiller været større favorit i en Grand Slam turnering end Roger Federer er i dette års Wimbledon.

Heldigvis går det ikke altid, som man forventer. Der er en del alternativer, hvis Roger Federer skulle skuffe sine tilhængere. Den største udfordrer er nok amerikaneren Andy Roddick, som i sidste uge for tredje år i træk vandt græsturneringen i Queens. Roddick’s banemand i Wimbledon har de seneste to år været netop Federer. Først i semifinalen og sidste år i finalen. Måske er det endelig Roddick’s tur i år, og odds 6,00 på amerikansk sejr er ganske lokkende.

Andre alternativer til sejren kunne være russeren Marat Safin eller måske franskmanden Sebastian Grosjean. Safin tabte knebent finalen i Halle i sidste uge til Federer og har før vist sig stærk i Wimbledon. Vinder russeren, giver Sportingbet gode odds 26,00.

Et andet godt bud kunne være Sebastian Grosjean. Han har været i semifinalen i de seneste to år, og odds 101,00 er under alle omstændigheder et rigtig godt væddemål. Ender franskmanden i finalen, giver Sportingbet odds 50,50. En plads blandt de sidste 16 belønnes med odds 2,10.

Som ekstra bonus udlodder Sportingbet under dette års Wimbledon-turnering en rejse til en værdi på over 20.000 danske kroner til finalen i US Open senere på året. Alt, hvad man skal gøre er at lave et væddemål for mindst 100 kr., hvori en kamp fra Wimbledon indgår og samtidig forudse, hvilken højest seedet spiller, som dagligt forlader turneringen. Opfylder man disse krav, og er man blandt de udvalgte, så deltager man i lodtrækningen om rejsen til New York samt en masse andre præmier.

Sportingbet har selvfølgelig også odds på den kvindelige vinder af Wimbledon samt på samtlige matcher under hele turneringen. Alle odds kan ses på Sportingbet.com