VM i Skiskydning i Sydkorea begynder denne weekend med fire godbidder for skiskyning-fans. Nemlig sprint og jagtstart for både mænd og kvinder. På www.nordicbet*.com finder du lige nu hele 150 forskellige odds, og du kan også spille LIVE på samtlige løb helt frem til fællesstarterne søndag 22. februar!

Vind præmier for 19.300 kr.!

I anledning af VM vil du kunne vinde flotte præmier i vores VM-konkurrence! Sæt et spil på mindst 50 kr. på vinder / Top 3 i et eller flere individuelle løb og du er med i kampen om præmierne. lodtrækningen.

1. præmie: €1000, ca. 7450 kr.
2. præmie: € 750, ca. 5588 kr.
3. præmie: € 500, ca. 3725 kr.
4. præmie: € 250, ca. 1862 kr.
5. præmie: € 100, ca. 745 kr.

Reglerne er enkle: Har du rigtig vinder får du 3 point, rammer du en eller flere løbere i Top 3 får du 1 point pr. rigtige løber. Jo flere løb du spiller på, desto flere chancer har du får at vinde!

Følg med hos NordicBet* for opdateret ranking undervejs i mesterskabet.