Bet24 og Viasat bringer i samarbejde Greyhounds helt hjem i dagligstuen og gør det let og spændende for tusinder af spillere at være med.

Tirsdag den 8. november introducerer Bet24 spil på Greyhounds.

Det første løb der udbydes spil på er på Wimbledon-banen og løbet bliver afviklet kl. 20.30. Som noget helt nyt kan man følge Greyhound løbene direkte på TV-kanalen Viasat Sport 24, som findes i Viasats guldpakke. Billederne direkte fra de engelske baner vil give mulighed for en anderledes
og meget spændende oplevelse, når hundene med op i mod 80 km/t bevæger sig tæt rundt om banen og afgør hvem der vinder - både blandt hundene og spillerne.

Spillerne vil til hvert eneste løb frit kunne vælge mellem en bred vifte af kendte spilformer hos Bet 24, nemlig:

• Vinder
• Placering
• Forecast (1-2)
• Trio (1-2-3)
• Pick 5/6

Da Greyhound løb endnu ikke er så udbredt et spilleobjekt i Danmark, er alle spiltyper naturligvis forklaret grundigt og let forståeligt på Bet24.com, så alle har mulighed for at orientere sig og deltage.

Der vil 6 dage om ugen blive udbudt spil på Greyhounds fra en eller flere af de engelske baner som Wimbledon, Belle Vue, Milton Keynes, m.fl. og man kan ’live’ følge, hvordan de går på VS24 fra mandag til lørdag typisk mellem kl. 20.30 til kl. 23.30, hvor der normalt vil blive afviklet 12 løb.

Baneprogrammet for transmissionerne er

Mandag: Romford
Tirsdag: Wimbledon
Wednesday: Romford
Thursday: Brough Park
Friday: Wimbledon
Saturday: Wimbledon