Ladbrokes giver odds 4 gange pengene igen hvis Manchester United og Chelsea mødes i Champions League finalen.

De 2 hold er lige nu favoritter til at vinde årets Champions League – United til odds 3.00 og Chelsea til odds 3.25

Specielt Manchester United imponerede med deres 7-1 sejr over Roma tirsdag aften hvilket gav et samlet resultat på 8-3 efter de 2 kampe. Ladbrokes tilbyder nu odds 21 hvis der scores over 10 mål sammenlagt i Uniteds 2 semifinalekampe mod Milan.

Netop Milan gav før gårsdagens kamp mod Bayern München odds 13 gange pengene igen som Champions League vindere, men efter deres flotte 2-0 sejr i München er de i dag røget ned til odds 4.5

Sidste hold der er klar til semifinalen er Liverpool, som røg videre efter sejren over PSV. ”The Reds” giver nu odds 4 gange pengene igen som Champions League vindere.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch siger "Det er lidt af en magtdemonstration engelsk fodbold viser i årets Champions League. At have 3 hold med i semifinalerne er meget imponerende og det betyder jo at der minimum vil være et engelsk hold at finde i finalen i Athen.

”Interessen for spil på specielt United og Chelsea, der også kæmper en hård kamp om det engelske mesterskab, estimeres til at slå alle rekorder i den engelske spillebranche. Man estimerer faktisk at der vil blive spillet for over 1 milliard danske kroner på de to hold frem til Champions League finalen ” afslutter Richardt Funch

Seneste odds
Champions League vinder 2007
Man Utd - odds 3.00
Chelsea - odds 3.25
Liverpool - odds 4.00
Milan - odds 4.50

Manchester United laver en 'Treble' - odds 5.50

Chelsea laver en 'Quadruple' - odds 17.00

Find alle aktuelle odds hos Ladbrokes.com.