I aften kl. 21:00 afvikles 3. omgang af vores tirsdags-poker, hvor hovedpræmien for hele turneringen er en rejse for to til Las Vegas!

For dem der endnu ikke har stiftet bekendtskab med hvad vores tirsdags-poker turnering går ud på, henviser vi til beskrivelsen på http://www.betxpert.com/poker/article.asp?id=18 hvor præmier, format og hvordan man deltager er beskrevet. Der er præmier at vinde hver tirsdag, og er du blandt de dygtige, kan Las Vegas rejsen altså blive din!

I vores forum er der nu åbent for tilmelding til aftenens turnering på http://www.betxpert.com/forum/display.asp?threadID=12357&ForumID=5 hvor du blot skal angive dit nickname hos Presige Poker for at være med i kampen om præmierne.

Og så skal du ellers bare huske at logge på din Prestige Poker konto kl. 21:00 hvor startskuddet går til Tirsdags-poker, part III.

Og på sådan en næsten helt Champions League-fri tirsdag, kan man vel lige så godt bruge tiden til i en hyggelig atmosfære at få afprøvet både dygtighed og held overfor 60-70 andre pokerspillere i kampen om de gode præmier!