Nedenstående bonus er udløbet, og kan således IKKE længere hentes hos Unibet*!


Med vores vintersports-eksperters aktuelle succes i baghovedet, har vi lavet en særdeles lukrativ special-aftale med bookmakeren Unibet * , som giver 50 kr. i freebet til brug på Vintersport, til alle nye kunder der registrerer sig hos Unibet * via et link her fra BetXpert.

Alt hvad du skal gøre for at modtage dit gratis væddemål på 50 kroner er, at registrere dig hos Unibet * via BetXpert (klik på et Unibet-banner eller via linket nederst i denne artikel), og foretage en indbetaling til din nye konto.

Dit gratis væddemål på 50 kroner skal spilles på Unibet * ´s Vintersport-udvalg, og kan benyttes på hvilken som helst vintersport. Det gratis væddemål på 50 kr. skal sættes i spil én gang før en udbetaling kan foretages. Fristen for at placere dit freebet er 31. marts 2007.

Og for en god ordens skyld, så skal det siges at Unibet * ´s sædvanlige 500 kr. bonus naturligvis også gældende for alle der registrerer sig og benytter sig af dette 50 kr. freebet.

Tør man lade denne chance passere og lade være med at benytte dig af lejligheden til at følge et enkelt eller to af vores vintersports-eksperters tips?