Det kan ikke hævdes at ugens OddsXpert sprænger rekordbøgerne, for det var ikke mange point der skulle til for at hive sejren i hus. I en VM-uge med få overraskelser og uafgjorte var 6,15 point nok til at "labbadia" kunne tage stikket hjem med Portugals sejr over Holland i ottendedels-finalerne ved VM. Dette var søndagens højeste odds, og med 6 ud af 7 rigtige kunne "labbadia" dermed ikke hentes.

For sejren får "labbadia" en præmie på 500 DKK indsat på en Sportingbet-spillekonto. BetXpert ønsker tillykke og sender en mail med nærmere detaljer om præmiens udbetaling.

Juni nær afgørelsen!
Med 5 dage tilbage af juni måned spidser konkurrence for alvor til, hvor to deltagere har taget afstand til den øvrige flok. "Mummies" og "casinohansen" har hhv. 16,92 og 16,02, og skal for alvor holde tungen lige i munden for at slå modparten på målstregen og samtidig holde feltet bag sig i den afgørende spurt!

Du kan deltage i OddsXpert-konkurrencen på http://www.betxpert.com/oddsxpert - denne mandag skydes en ny uge og dermed en ny chance for at vinde 500 DKK i gang.

Deltagelse er gratis - og simpel. Hver dag kan du på ovennævnte side finde mellem én og tre udvalgte kampe fra sportens verden med odds fra Sportingbet. Ud fra dagens udvalg, skal du tage stilling til om du vil satse på udfaldet af én af kampene eller ej. Som i det virkelige liv bestemmer du altså hver dag helt selv om du tør tage chancen eller ej... Et afgivet tip koster eet point - men til gengæld er der jo chancen for at få flere igen.